Nadir'e İlkkez Cevap Verdi

Nadir'e İlkkez Cevap Verdi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ten CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’e cevap ilk defa geldi.

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ten CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’e cevap ilk defa geldi.

İşte Öztürk’ün Açıklamaları.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ten Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’e ilk kez cevap verdi.

Mustafa Nadir’in açıklamalarını hayret verici olarak nitelendiren AK Parti İlçe Başkanı Öztürk, milletvekili Bıyıklıoğlu’nun yıpratılmaya çalışıldığını iddia etti.

Öztürk Açıklamasında “ Ana muhalefet partisi CHP’nin ilçe Başkanı Sayın Mustafa Nadir beyin açıklamalarını hayretle okudum. Şu ana kadarki basında çıkan açıklamalarına sırf kamuoyunu boş polemiklerle etmemek adına cevap vermedim. Fakat anlaşılıyor ki niyetimiz gittikçe daha fazla istismar edilip, halkımız yanıltılmaya çalışılmaktadır. Vekilimiz Sayın Aydın Bıyıklıoğlu’na karşı yapılan mesnetsiz açıklamalar, insan olarak sevip saygı duyduğum Mustafa Nadir beyin ya hiçbir şeyden haberi olmadığını, ya da direk halkımızı yanıltmaya yönelik davrandığının göstergesidir. Vekilimizin tespit ve destekleri doğrultusunda teşkilat olarak zamanımızın çoğunu köylerimizde ve beldelerimizde çalışarak geçirdiğimizi, sene başında yaptığımız programlar çerçevesinde toplam 50 köyümüzün bugün itibariyle 46 tanesinin yol çalışmalarının projelerini tamamladığımızı, grup yollarındaki sıkıntıların bir çoğunu giderdiğimizi, su sıkıntısı olan köylerimizin su sorunu çözecek çok ciddi çalışmalarımızın sonuna yaklaştığımızı, dere ıslah çalışmaları programlarıyla hem sel felaketi tehlikesine karşı hem de çevre güzelleştirmesi yönünde hızla yol kat ettiğimizi, gerekli görülen yerlerde sanat yapılarının yapımını sürdürdüğümüzü, ihtiyaçlı vatandaşlarımıza her türlü sosyal yardımlarda bulunduğumuzu ve bunlar gibi bir çok irili-ufaklı hizmetlerimizi görmemezlikten gelmek ve hepsinden ötesi teşkilatımız olarak her zaman vatandaşlarımızın iyi gününde de, kötü gününde de yanında olmayı görmemezlikten gelmek, kanımca Sayın Mustafa Nadir beyin şahsi değil içinde bulunduğu meşhur CHP zihniyetinin bir ürünü olsa gerek”dedi.

 

            Öztürk açıklamasında “Kurulduğundan bugüne kadar hiçbir zaman seçim partisi olmayıp, her gün her an vatandaşının yanında olan, köyünün, beldesinin, mahallesinin en ücra köşesiyle irtibat halinde olan partimiz ve teşkilatımız ile vatandaşımızın arasına, bu tip belli aralıklarla oturduğu yerden uydurma söylemlerle, istismar dolu tenkitlerle girilemeyeceğinin çok iyi anlaşılması gerekir. Tek kelimeyle, misyonu  “Hizmet “ olan partimiz tabiî ki Düzköy yolunun geçici sürede olsa durmasından çok büyük rahatsızlık duymaktadır. Teknik sebeplerden dolayı bu tip aksamalar her zaman her yerde olabilecek olan aksamalardır. Yani Düzköy yolunu vekilimiz takip etmediğinden durdu da, Derecik yolunu Sayın Mustafa Nadir bey mi takip ediyordu ki bu kadar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Milletimiz bu güne kadar bu denli istismarlara asla prim vermemiştir, vermeyecektir. Bizim vatandaşımız, eksiği de olsa samimi siyasetçiyi, hatası da olsa dürüst siyasetçiyi, ihmali de olsa yalan konuşmayan siyasetçiyi, hata yapsa da iş üreten, hizmet üreten çalışan siyasetçi, iki yüzlü olmayan insanlara üstten bakmayan insanların duyguları ve değerleriyle oynamayan siyasetçiyi benimser. Çuvalla oy meselesine gelince, Sayın NADİR, biz çuvalla oy almadık, ne kadar oy almışsak vatandaşımız bize o oyu verdi, niçin verdiğini anlattım. Ancak belikli sizde bir çuvalla oy takıntısı var. Bunu bir süre önce Beldelerde yaptığınız referandum sonuçlarından anlamaktayım. Hayallerinizi süsleyen çuvalla oy işine halkın gözünün içine baka baka, vatandaşı her zamanki sahip olduğunuz zihniyetin ürünü olarak yanıtlığınızı zannederek yapmaya çalıştınız. Bu insanları bu kadar rencide edecek derece de saf ve yanıltılabilir görmeniz kabul edilebilir şey değil.”şeklinde konuştu.

 İSPAT EDİN, İSTİFA EDERİM.

            CHP’nin refarandum yapmasına da değinen Öztürk “Referandum sonuçlarını basından görünce dehşete kapıldım. Siyasetçi olmaktan utandım ve üstüne üstlük rakamların üzerine il başkanınız ile saygı duyduğum Trabzon Eski Belediye Başkanı ve şimdiki Millet Vekili Sayın Volkan Canalioğlu’nun resmini koydunuz. Ümit ederim ki bu rakamlardan o korkunç tablodan haberleri yoktur. Bir beldede kaç sandık kurdunuz?  kaç noter getirdiniz?  kaç kişi görevlendirdiniz bilinmez, ançak; 1170 seçmenin olduğunu söylediğiniz yerde 1100 tane oy kullanılıp 1100’ ünün de sizin düşünceniz yönünde olduğunu yazmanız, hangi uçuk kelimeyle, hangi abartılı sözle ifade edilebilir. Bu kadar desteksiz atışı, bu kadar hesapsız yanıltmayı bu kadar bu vatandaşları, hangi cümleyle ifade edilir bilmiyorum, Yanıltılır görmeyi Sayın Volkan Canalioğlu bey bilmiyordur. Şunu açık ve net söylüyorum bırakın hepsini aynı yönde karar vermiş olmalarını 1170 seçmenin 1100 tanesinin oy kullandığını ispat etsinler imzalı seçmen kağıtlarını ya da hangi belgeyle yaptıysalar onu göstersinler, ben o dakika ilçe başkanlığından istifa ederim. O beldede partimizin 443 aktif üyesi olup, bir çoğuyla yaptığım görüşmede, hiç birinin bu referanduma katılmadığını ve hatta böyle bir çalışmadan bilgilerinin de olmadığını söylemişlerdir.  Bırakın 1100 tanesini, yarısını basında yayınlayarak ispatlasınlar. Tüm kamuoyundan özür dileyeceğim. Ben bu konuda da sırf kamuoyunun kafasını polemiklerle meşgul etmemek adına gündeme getirmedim. Ancak Sayın Nadir’in çuvalla oy takıntısını görünce, bu takıntıyı izah edebilmek için bunları anlatıyorum”dedi.

 

            Öztürk açıklamasını şöyle tamamladı “İşte bu küçük ve faydasız bir olayda dahi sırf siyasi menfaat uğruna insanları bu kadar yanıltabilen zihniyetin yarın iktidara gelince neler yapabileceğini halkımız çok iyi bildiği için bize çuvalla oy veriyor. İnşallah önümüzdeki seçimlerde daha da çok oy vereceklerdir”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset