Nadir'den Siyasete Farklı Üslüp

Nadir'den Siyasete Farklı Üslüp

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş’un yaptığı açıklamalara cevabı gecikmedi.

 

 

AK Partiyi “Yat elmanın dibine borç çıktı yedi bine”  sözleriyle eleştiren Nadir’in yaptığı açıklamayı tarafsızlığımız adına aynen yayınlıyoruz.

 

Ülkemizin 8 yılını “Yat elmanın dibine borç çıktı yedi bine” anlayışı ile

Heba eden AKP, görülen o ki, kendi yarattığı kirlilik deryasında çırpınmaktadır.

Muhalefete ve muhalif düşüncelere tahammülsüzlüklerinin altında yatan asıl neden de bu olsa gerek.

AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Çavuş, görüntü kurtarma gayreti içerisindedir ve yapmaya çalıştığı açıklamalar bunun en açık göstergesidir.

Sayın Çavuş ,ikide bir eleştirmeye çalıştığınız Cumhuriyet Halk Partisi birileri gibi, hazır kurulmuş bir mutfağa servis görevlisi olarak seçilerek iktidar olmadı.

Boy ölçüşme cesareti gösterdiğiniz, Cumhuriyet tarihi O’nun projesidir. Siz

geçtikçe yıkmaya çalıştığınız köprüleri Cumhuriyet Halk Partisi kurmuştur.

Hiç kimse kusura bakmasın. Böyle Tarih ve siyaset bilgisinden yoksun, bilgi fukaralığı kokan açıklamalarla partimize saldırılmasına müsaade etmemiz mümkün değildir.

Cumhuriyet Halk Partisi, arkasında 600 yıllık dev imparatorluğun yıkılan büyük enkazı, önünde bu enkaza kesilen faturaları, karşısında ise bugünde kılık değiştirerek aramızda dolaşan iç ve dış Ülke ve Cumhuriyet düşmanları ile boğuşarak Cumhuriyeti kurmuştur.Uzay soğukluğunda bulduğu bu enkazdan halkı ile birlikte nasıl? Mucizeler yaratarak 36,5 derece sıcaklığı olan bir Ulus oluşturduğunu bilerek konuşun. Siz hangi? değerleri üreterek bu milletin hizmetine sundunuz da, Cumhuriyet tarihi ile kendinizi mukayese edebiliyorsunuz. Biraz insaflı olun.

Ayrıca yakın ve uzak tarihimize de bakıldığında Cumhuriyetin ve Demokrasinin gelişmesi için Cumhuriyet Halk Partinin muhalefeti kendi elleriyle nasıl geliştirmeye çalıştığını, halkın sandık iradesine olan saygısından ötürü, genel başkanınızın önündeki siyasete kapalı yolların açılmasına nasıl katkı sunduğunu çok erken unuttunuz. Önce Muhalefeti içinize sindirmeyi öğrenin de ondan sonra ders vermeye çalışırsınız.

“Analar ağlamasın”. Diyorsunuz. Anaları ağlatanların elini sıkıyorsunuz.

Cumhuriyet Halk Partisi Sizin gibi “Analar ağlamasın.” Deyip’ de Osmanlı Ordusunu terhis eden düşüncenin yarattığı büyük enkazın bedelini ödemiş, bu anlamda bu sese karşı bağışıklığı olan bir partidir.Bu nedenle bizim hassas ve duyarlı olmamızı sizin anlamanız mümkün değildir.

Ekonomik anlamda sadece hazırı tüketmekle kalmadınız.Borçlarımızı katlayarak artırıyorsunuz. Kişi başına milli gelirimizin artığını söylüyorsunuz. Kendinizi mi? tarif ediyorsunuz. İşsizlik ve çaresizlik halkımızı teslim aldı. Siz hala daha göz boyama siyaseti ile makyaj yatırımlarınızı gururla anlatmaya devam ediyorsunuz.

 

Mustafa Nadir
CHP İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset