Nadir'den Sert  Açıklamalar

Nadir'den Sert Açıklamalar

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Osman Çavuş'u ne ile eleştirdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu haziran ayı danışma toplantısında partisine hakaret edildiğini iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir sert açıklamalarda bulundu ve AK Parti ilçe başkanına yönelik “kişiliğine yakıştıramadığım çirkin ve iftira içerikli söylemini şiddetle ret ederek, kendilerine iade ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

Mustafa Nadir açıklamasında şu görüşlere yer verdi “Her yeni güne, yeni, yeni musibet haberleriyle başlar olduk. Olmaz böyle şey; En son madencilerimizin ve terör mücadelesinde şehit düşen ve yaralanan askerlerimizin acıları derken, İsrail’in çirkin ve vahşi yüzü ile de tanıştırıldık. Şiddet ve nefretle kınadığımız İsrail’in insanlığın hiçbir evrensel kuralı ile tarif edilemeyecek bu çirkinliklerini zerre kadar haklı görebilecek hiçbir neden olamaz. Hesabı uluslararası organlarda harekete geçirilerek derhal sorulmalıdır.  Ancak; hesap sorma makamında oturan hükümet içte kavga ederek, dışta türkü atarak politika oluşturmaktan vazgeçmelidir. Nara ve nutuk atmakla, ezbere meydan okumakla, sorun da çözülmez, hesapta sorulmaz. Bu millet başbakandan kendi yakasını silkmeyi değil, evrensel hukuku da devreye koydurarak İsrail’in yakasına yapışmayı beklemektedir” dedi

Nadir açıklamasını şöyle tamamladı “Bölge milletvekilimiz sayın Mustafa Cumur’un ve AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Çavuş’un açıklamalarından da anlaşıldığı üzere, 3. Kurultayımızda seçilen yeni parti yönetimimiz ve yeni genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sadece başbakanın değil, tüm AKP örgütlerinin de ezberini bozmuştur.

Sayın vekilin açıklamaları, bölge insanımızın mahkum edildiği çözümsüzlüklere çözüm üretmekten uzaktır. Anlatılan yatırımlar, İlçe envanterimizden çıkarılanların zekatı olamaz.

Bu konuşmayı daha ziyade veda konuşması olarak değerlendiriyorum.

Ancak; AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Çavuş’un eski genel başkanımız Sayın Deniz Baykal’ la ilgili değerlendirmelerini hiçbir siyasi ahlak kuralı ile bağdaştırmamız mümkün değildir. Sayın Çavuş’un kişiliğine yakıştıramadığım çirkin ve iftira içerikli söylemini şiddetle ret ederek, kendilerine iade ediyorum. Ayrıca, ilçe siyasetimizi ekşitecek söz ve eylemlerden de kaçınmalarını tavsiye ederim”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset