Nadir'den Sert Açıklamalar

Nadir'den Sert Açıklamalar

CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir'den AK Parti'ye ve birliktelik isteyenlere sert cevaplar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Mart seçimleri için seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal  Yavruoğlu, Eski Milletevekili Ali Kemal Başaran, İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim gezisinde, Başkan Adayı Yavruoğlun’a destek istendi.

 

Öte yandan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, bir basın açıklaması yaparak Adalet ve Kalkınma Partisi’ne sert eleştirilerde bulundu.

Nadir yaptığı açıklamada “AKP İktidarı, İşsizlik ve işsizliğin yarattığı çaresizliklerin yakasına yapışma yerine, bu açmazlardan siyasi kazanç sağlamaya çalışmaktadırlar” dedi.

 

Nadir Açıklamasını söyle sürdürdü; “Ülkemizde olduğu gibi, bölgemizde de işsizlik pahalılık ve yoksulluk başpehlivan seçildi. Gençlerimize meydan okuyor. Başbakanımız, işsizliğe, yokluğa, yoksulluğa meydan okuma yerine, meydanlarda bu sorunları dile getiren, muhalefete meydan okumayı yeğlemektedir.

İlçemde ekonomik nedenlerden yıkılan yuvalar, yaşanan intihar olayları artık günlük normal olaylar haline geldi. Hesap vermesi gerekenler, hesap almaya çalışıyor.

Ey iktidar şimdi vaat verme zamanı değil, halka hesap verme zamanıdır. Yaptıklarınızla sattıklarınızın üstünü örtemeyince, vuramayan büyük taşa davranır misali yalan vaatlere sarılma sizi kurtaramayacaktır.

Siyasi ibadet kapıları kapandığından, söz sırasının seçmene geldiğinden, bundan sonra siyasi salavatlarınız işe yaramayacaktır.

Artık yerel iktidarımızın ayak sesleri İlçemizden de net olarak duyulmaktadır. İlçemizde siyaset okyanusunda birbirlerinin gemilerini batıranlar, cankurtaran bulamayınca kurtuluşu birbirlerine sarılmakta aramaktadırlar. Kendi siyasetlerini enkaza çevirenlerin Akçaabat halkına verebileceği bir şey yoktur”.

 

 

Bazı çevrelerin birliktelikten bahsettiğini ancak birliktelik olacaksa bunun adresinin CHP olduğunu vurgulayan Nadir açıklamasını şöyle tamamladı “Bazı siyasi çevreler yerel iktidar ümitlerini yitirmiş olacak ki, çareyi kasıtlı dedikodular üretmekte aramaktadırlar. Biz adaylarımızın arkasında emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkla el ele, gönül, gönüle olması bazı siyasi çevreleri endişeye sevk etmektedir. Her fırsatta söylediğimizi tekrar ediyorum. Biz halkın birliğine inanırız. Bunu da sağladığımıza inanıyoruz. Başka birlikteliklerin İlçemize yararı olacağına inanmıyoruz. Ancak, birlik ve beraberlik arzusunda olan samimi vatandaşlarımıza ve siyasi çevrelerimize de kapılarımız açıktır. Buyursun gelsinler. Üstün olan Hakkın izni ile halkın gücüdür. Başka çareler aramak çaresizliğin işaretleridir”.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset