Nadir'den Sert Açıklamalar

Nadir'den Sert Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, “kısa süre içerisinde bilgi, beceri ve görevin gerektireceği donanıma sahip adaylarımızla sahaya ineceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, “kısa süre içerisinde bilgi, beceri ve görevin gerektireceği donanıma sahip adaylarımızla sahaya ineceğiz” dedi.

 

Nadir, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti “Yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi İlçe örgüt birimlerimizle tam bir uyum ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bilgi, beceri ve görevin gerektireceği donanıma sahip adaylarımızla sahaya inmemize ramak kalmıştır. Tek ihtiyacımız halkımızın gönül desteğidir. O'nu da hak ederek güzel Akçaabat'ımıza güzel hizmetler yapacağız.

Halkımızın verdiği güveni kullanma becerisi gösteremeyen AKP İktidarı, Mega projeler üretmekten uzak, mega zam ve mega yolsuzluk söylentileri ile ülke gündemini oluşturmaktadır. Ülkemizin ve bölgemizin sorunları halkımızın kucağında kalmıştır.

Üzülerek belirtmek isterim ki, AKP Milletvekili Sayın Mustafa Cumur, halkımızın sorunlarını Meclis kürsüsünden dile getirip, çare üretme yerine, kendi beceriksizliklerini örtmek için olsa gerek, yaptığı belediyecilik hizmetleri ile halkının gönül desteğini almayı başaran Trabzon Belediye Başkanı Sayın Volkan Canalioğlu’nu bazı illerin belediye başkanları ile kıyaslama hastalığına tutulduğu görülmektedir.

Hiç kimse kusura bakmasın, kendi gözündeki çuvaldızı fark edemeyenlerin, başkasının gözünde olmayan tozdan hesap sormaya hakları yoktur.

Sayın Cumur, önce gelsin, benim fındık üreticimin fındığını teslim edebilmesi için TMO yetkilileri karşısında nasıl iki büklüm olduğunu, çuval indir, randıman tutmadı, çuval bindir, hareketleri ile nasıl onurunun zedelendiğini, o eleştirdiği Trabzon Belediyesi güneşinin ilçemize de uzandığını, yaz boyu susuz köylerimize hiçbir ayırım yapmadan saka gibi çare olmaya çalıştığını görsün, öğrensin.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset