Nadir'den Önemli Açıklamalar

Nadir'den Önemli Açıklamalar

Nadir'den Önemli Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, yapmış olduğu yazılı açıklamasında, halk adına vermiş oldukları demokrasi mücadelesi ile tüm Trabzon’un sorunlarına derman olacak adaylarla sahaya indiklerini söyledi.

Nadir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı olarak söylüyorum. Biz dersimize iyi çalışarak halkımızın karşısına çıktık. Halkımız adına verdiğimiz demokrasi mücadelesi ile İlimizin doğusunu da batısını da kısaca tüm Trabzon’u kucaklayacak sorunlarımıza derman olacak, milletvekili aday listemizle sahaya indik. Seçim sahasında da bunun karşılığını halkımızın adaylarımıza gösterdiği büyük ilgide biz gördüğümüz gibi herkeste görmektedir. Aday listemizle de, projelerimizle de biz halkımızın ayırım yapmadan tümünü kucaklamaktayız.

Sayın Adnan GÜNNAR, B.Şehir Belediyesinin organları oluşurken, AKP İl Başkanı değil miydiniz? Belediyenin hiçbir organında Akçaabat yok. Bakanlıklarda Trabzon ve Akçaabatlılar kıyıma uğrarken sesinizi çıkarmadınız. Hiçbir Akçaabatlının da kamuda etkin bir makamda görev alabilmesi ile ilgili sonuç veren bir girişiminizi de görmedik. Hizmet anlamında İlçemiz defterden silindi. Sesiniz çıkmadı. Şimdi de Partiniz Milletvekili sıralamasında İlçemizi görmezden geldi. Sahi Sayın GÜNNAR ektiğiniz ne ki, biçmeye çalışıyorsunuz.

Şehrin muhtelif yerlerine posterlerinizi asmakla Akçaabatlı olunmaz. AKP İl başkanı olarak Halkımızın cenazesinde düğününde, çeşmesinde suyunda, yolunda camisinde kısaca halkın içinde halktan biri olmanız gerekirken siz bunu yapamadınız.

Siz Akçaabat’ın işlerini hep birilerine havale ettiniz. Biz ise Milletvekili aday sıralamamızı halkımızla yaptık. Projelerimizi de halkımızın ihtiyaçlarına göre belirledik. Bırakın halkımızla bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım. Sonuçta size de adalet, size de hukuk ve hizmet getireceğiz

BİZ YAYLALARDAKİ YIKIM ZORBALIĞINIZA B.ŞEHİR İMAR MEVZUATINI DEĞİŞTİREREK SON VERECEĞİZ. BELDE BELEDİYELERİNİ AÇACAĞIZ. KÖY TÜZEL KİŞİLİKLERİMİZİ YENİDEN OLUŞTURACAĞIZ.

Ey AKP İktidarı, bir çok İlde ki on binlerce ruhsatsız yapılaşmalara kendiniz katkı sunarken, Karadeniz halkına cezamı kesiyorsunuz? Askerliğini yapan, vergisini veren, kısaca devletine ve milletine bağlılığı ezelinden kanıtlanmış vatandaşımızın Yaylalardaki evlerini yıkıyorsunuz.

Allah aşkına ey AKP hükümeti, size soruyorum. Dağdaki PKK lının ruhsatımı varda dağda mesken kurmalarına müsaade ediyorsunuz. Yetmedi, şehirlere indirdiniz. Ne oldu da benim yayladaki vatandaşıma parola sorar gibi ruhsat soruyorsunuz. Bilesiniz ki o vatandaş o dağların hem sahibi, hem koruyanıdır. İnsafa gelin. Sizin bu yapılaşmada sucunuz yok mudur? Tazminatı vatandaş değil siz ödeyeceksiniz. Hizmet getirmediğiniz dağda, hukuku paramparça ettiğiniz bağda Adaletiniz kalmadı da Yaylada mı? aklınız başınıza geldi.

SEÇİM YASAKLARIYLA İLGİLİ YARGI KARARLARINI UYGULAMAKLA ve UYGULATMAKLA GÖREVLİ

MAKAMLARI HALKIMIZ HUZURUNDA BİR KEZ DAHA UYARIYORUM

Sevgili Akçaabat halkı AKP kurmayları siyasi bunalım içindedir. Halk desteğini kaybettiklerini görmeleri Hukuk tanımama hastalıklarını azgınlaştırmış , İlçe seçim kurulu kararlarını alay edercesine

uygulatmamaları ve açıkça hukuka meydan okumaları hastalıklı siyasetlerinin İlçemize ve Ülkemize çok ciddi zararlar verebilecek boyutlara geldiğini açıkça ortaya koymaktadır.

Sırf kalmayan halk desteklerini var gösterebilmek için, devletin tüm gücünü de arkalarına alarak bütün coğrafyamızı AKP flama ve propaganda malzemeleri ile donatmakta, bize ait Bayrak ve benzeri propaganda malzemelerimize asla tahammül edememekte ,sökmekten ve zarar vermekten de çekinmemektedirler.

Halkımıza sesleniyorum. Bunları şikayet edebileceğimiz ve sonuç alacağımız tek Makam sizsiniz. Her şey sizin gözünüz önünde oluyor. Bu hukuk dışı meydan okuyuşlarının cezasını sandıkta verebilecek olan tek irade sizin iradenizdir. Size güveniyor. Size şikayet ediyoruz. Saygılarımızla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset