Nadir'den Açıklamalar

Nadir'den Açıklamalar

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in göreve ilk geldiği zamanki durumu anlatarak oy istemesini eleştirdi.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in göreve ilk geldiği zamanki durumu anlatarak oy istemesini eleştirerek, “Son 5 yılın hesabını veremeyen Şefik Türkmen’in 15 yıllık defterlerle halkımızdan alacak tahsil etmeye çalışması anlamsızdır. Çünkü bu halk ona 15 yıl görev vererek borcunu ödemiştir.” dedi.

Siyasi çalışmalarını belirli bir program dâhilinde sürdürdüklerini ve planladıkları olumlu sonuçları aldıklarını belirten Başkan Mustafa Nadir, bu çalışmaları yaparken siyasi rakiplerimizin söylem ve eylemlerini de takip ettiklerini, AKP’nin son kararı olan Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen’i Akçaabatlının alışık olmadığı bir şekilde halkın arasında görmenin kendilerini de şaşırttığını söyledi.

Nadir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sayın Şefik Bey, elinde 15 yıllık defterlerle televizyonlara çıkıyor. Halkımızdan alacak tahsil etmeye çalışıyor. Halkımız Sayın Şefik Beye 15 yıl görev vererek borcunu ödemiştir. Son 5 yılın hesabını veremeyen Sayın Şefik Bey eski defterleri karıştırarak alacak araması nafile iştir. Bir de Şefik Bey’in haberi yok galiba; ilçemizin Kuzeyi ile güneyi arasındaki hizmet sunumu anlamında çok büyük dengesizliklerin olduğunu sadece Akçaabat halkı ve biz değil, 5 dakikada karar vererek geçtiği partinin yetkilileri daha şiddetli söylüyor. Bu nedenle bizleri arka tarafları görmeye davet etmeden önce, yeni partisinin yönetici ve vekilleri ile birlikte kendileri arka taraflara bir tur atsalar daha iyi olur kanısındayız. Evet, Sayın Şefik Bey, davetsiz misafir krizi yarattığınız gittiğiniz camiada size hoş geldiniz diyemeyen ve alışamayan AKP’ye siz nasıl alıştınız bilemiyoruz ama giderken Allaha ısmarladık demediğiniz bu halk sizin son halinize alışmak zorunda değildir. Yeter artık!  Göreceksiniz seçmenimiz alacağını da sandıkta tahsil edecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset