Nadir'den Açıklama

Nadir'den Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, siyaseti kendine has üslubuyla yorumladı. İşte Nadir’in açıklamaları.

Sayın Başbakan Kendi tabiri ile ustalık dönemine hazırlanırken, anlaşılan Trabzon’umuzun AKP kanadını acemi birliği yapmıştır. Birliğin Başına da eski mangası terhis edilen Sayın BAKAN Faruk ÖZAK’ ı getirdiği anlaşılmaktadır.

İlçemize yeni acemi siyaset mangası ile gelen BAKAN, halk desteğini kaybettiklerini görünce acemi mangasına elde kalan tek sermayeleri ‘Yalan, yanlış ve iftira üçlüsü eşliğinde desteksiz siyasi salvo atışları yaptırmıştır.

Biz AKP nin karanlık geçmişine takılıp kalarak siyaset yapma niyetinde değiliz. Kimse bizi debelendikleri bataklıklarına çekmeye çalışmasın. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Ancak birilerinin yalan ve iftira bombardımanına da Pabuç bırakmayız. Hele, hele kendi icatları temayül yoklamalarında, kendilerinin oy vermediği atama adaylarına halktan destek isterken bize bulaşanlara hiç bırakmayız. İnsana sorarlar. Sizin vermediğiniz oy’u halk neden? Versin ki.

Bizim adaylarımız Trabzon Halkının gönlünden Önseçimle sıraya koyulmuştur. Kimse kuşkuya kapılmasın halk kendi adaylarına sahip çıkar. Öyle birilerinin dediği gibi ne Akçaabat ne de Trabzon sahipsiz kalmaz.

Ayrıca İl Belediye Başkanının olmayan icraatlarını anlatamama mazeretini anlayışla karşılıyoruz da, her yerde olduğu gibi Bakanlar Kurulu üyesi BAKAN’ larının yanında dahi Hükümetin Yalan sözcülüğüne soyunarak kamufle olma gayretlerine anlam yüklememiz zorlaşmaktadır.

Halkımız nutuk değil, huzur istiyor, ekonomik güvence istiyor. Aradığını bulduğu Cumhuriyet Halk Partisini iktidarda görmek istiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset