Nadir'den Açıklama

Nadir'den Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, "İlçemizde tek başlarına hedefe ulaşamayacağını anlayan bazı siyasi çevreler, birlikteliklerden bahsetmektedirler" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen’in diğer siyasi adayları küçümsediğini ancak bu anlayışa Akçaabat halkının gerekli cevabı 29 Mart seçimlerinde vereceğini söyledi.

Mustafa Nadir yaptığı yazılı açıklamada “Belediye Başkanı Sayın Şefik Türkmen ve AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Çavuş, İlçemizde yarattıkları siyasi depremin enkazı altında kaldıklarının farkında olmadan bir şeyler söylemeye çalışıyorlar. Sayın Şefik beyin diğer adayları küçümseyen ben merkezli siyaset anlayışına halkımız sandıkta gereken yanıtı verecektir. AKP İlçe Başkanı Sayın Osman Çavuş ise; sabah bir adayı koluna taktığı aday ile veryansın ettiği diğer adayı öğleden sonra koluna takarak halkın huzuruna  çıkarmayı siyaset zannediyorsa yanıldığını çok yakında görecektir.

AKP Akçaabat siyaseti ile değil de kendi siyasi enkazlarını kaldırmakla meşgul olsa ilçemize daha büyük hizmet etmiş olur. kanısındayız. Biz siyasi ömürlerinin son günlerini yaşayan siyasetçilerin söylemleri ile değil, Akçaabat halkının sorunlarını dinlemek ve çözümler üretmekle meşgulüz” dedi.

 

PARTİMİZ HERKESE AÇIK..

 

Parti olarak herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Nadir açıklamasını şöyle tamamladı; “ İlçemizde tek başlarına hedefe ulaşamayacağını anlayan bazı siyasi çevreler, birlikteliklerden bahsetmektedirler.  Öncelikle şunu belirtelim ki; Bizim kapılarımız herkese açık olduğu gibi, tek başına hedefe ulaşamayacak olduğunu gören siyasi çevrelere de açıktır. Buyursunlar gelsinler. Herkesi ve herkesimi 11 Şubat 2009 günü yaptığımız O muhteşem gecenin verdiği mesajı iyi algılamaya davet ediyorum. Bölgemizde halkı ile birlikte böyle bir coşkuyu yaşayan başka bir siyasi irade yoktur. Bizim ittifakımız ve birliğimiz halkımızladır. Artık bu birlikteliğin ayak sesleri duyulmaktadır. Başka arayışlara gerek yoktur”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset