Nadir Sahneye Çıktı

Nadir Sahneye Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, 29 Mart Yerel seçimleri sonrası ilkkez bir açıklama yaptı

. Nadir açıklamasında, seçilen kişilerin manzara oluşturmaktan başka bir iş yapmadıklarını iddia etti.

Mustafa Nadir’in açıklaması şu şekilde;

 

Seçilmişlerimizin büyük bir kısmı halkımıza verdikleri sözlerin üzerine yan gelip yatmakta, bir kısmı da Allah’ın bölgemize verdiği nimet ve güzellikleri kendi resimleri arkasına manzara oluşturmakla meşguller.

Seçimlerden önce mega belediyecilik, lider belediyecilik, Avrupai belediyecilik, işin mi? yok, aşın mı? yok, takıl peşime, işinde, aşında olsun söylemleri ile gönül pası silenler, işsizlik, yokluk ve yoksulluktan çaresizlik içerisine düşürülen insanlarımıza, yanlış bilimsellikten uzak ve sahte ümit bombardımanına maruz bırakarak halkımızın sandık iradesini İlçemizde etkileyenler, 4 aydır ne iş yapıyorlar. Hangi köyümüzde, hangi belediyemizde insanlarımız en azından seçimlerden önceki günlerini aramıyorlar. Darıcamız da, Akçakalemiz de gençlerin iş özlemi bitti mi? yoksa tükendi mi?

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülke gerçeklerini halkımızla paylaşırken mangalda kül bırakmayanlar, “iktidar demek, iş aş demektir” diyerek bize acımasızca çuvaldız saplayanlar şimdi nerede?

Biz hiçbir zaman yalanı, yanlışı ve sahteciliği halkımıza referans olarak sunmadık. Bilimselliği olmayan hiçbir çözümü de önermedik.

Bunun yanında, AKP iktidarı eğer sandıkta sorgulanamazsa, sonucun bu olacağını, her geçen gün, dünü arayacağımızı ve sonuçta bu işin faturasının halka kesileceğini de söyledik.

Ayrıca, yerelde de ve genelde ülkemizin sorunlarını çok iyi bildiğimizi, bu anlamda yetişmiş personel, proje, fikir ve düşünce zengini bir parti olduğumuzu, sorunlarımızı toplama, devşirme ve transfer kadrolarla, devre mülk siyasetçiliği geliştirerek çözemeyeceğimizi de söyledik.

Bizim amacımız, bu söylemlerimizi hatırlatarak asla ve asla halkımıza sitem etmek değildir, olamaz da. Sadece ve sadece geçmişimizi hatırlatarak, dünümüzü değilse de geleceğimizin kurtarılmasına yardımcı olmaya çalışmaktır. Bu anlamda bizim tek ihtiyacımız vardır. O da halkımızdır. Biz bu iradeyi alabilmek için, dün söylediğimiz gibi, bugünde söylüyoruz. Dün, Tarım-Ziraat-Hayvancılık ve Tütünün ipini çeken zihniyet, bugün Osmanlının (Duyunu umumiye) borçlarının ödenmesine katkı sunan, sırası gelince genç kızlarımızın gelinliği, delikanlılarımızın damatlığı olan, bunun yanında asırlardır coğrafyamızda toprak bekçiliği yaparak erozyonla mücadele eden fındığın da ipini çekmiştir.

İnancımız o ki, Halkımız, AKP nin yükünü değil, önüne çıkacak olan ilk sandıkta ipini çekecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset