Nadir Hükümete Yüklendi

Nadir Hükümete Yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir “Oyu Alan Üsküdar’ı Geçti” dedi

.

 

Akçaabat’ta ilginç tespitleriyle dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir yine ilginç benzetmeler yaptı. Nadir yaptığı açıklamalar ile hem belediyeye hem de iktidara yüklendi.

İşte Nadir’in açıklamaları “ 18 Aralık 2010 tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kurultayda iktidara yürüyeceğiz. Kurultayımızdan alacağımız yeni güç ve heyecanla da İktidar koşumuzu hızlandıracağız. Çünkü bu ülkenin hırçın, kavgacı tavır ve davranışları ile siyaset yorgunu olduğu açıkça anlaşılan Sayın Başbakan ve ekibi ile yoluna devam etmesi mümkün değildir. AKP’nin yorgunluğu sadece Başbakanın değil,  sözcülerinin beyanlarından da açıkça okunmaktadır. Bugün itibarıyla ilçemize baktığımızda Akçaabat ismini aldığı değerlerin tümüne yakınını kaybetmiş, kredi kartı ile yeşil kart zengini ilçe haline getirilmiştir. Yeni yatırım hamlesi içerisinde olduğunu söyleyenler; Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımların çoğunu tasfiye etmiş, bir kısmına şekil değişikliği vererek kendi yatırımları diye sunmuşlar, bir kısmını da İlçe dışına çıkarmışlar ya da çıkarma hazırlığı içerisindeler. İlçe halkımız ve tüm çalışanlarımız bu olumsuzluklardan fazlasıyla paylarına düşürüleni almışlardır. Ayakta kalabilenler de almaya devam etmektedirler. Mağduriyet kervanı çığ gibi büyüyor. Sen de mi? Burutus, dedirtircesine Şimdi de ilçe belediyemizce imar kanununun 18. madde mağdurları yaratıldığı görülmektedir. Hani bu devletin TOKİ si Karayolları başka yerlerde kamulaştırmalar yaparak yollar, parklar bahçeler yaptığı söyleniyordu. Yerel seçimlerde şehirde adayları ile kol kola gezerek belediyeyi isteyen ve  MEGA şehir vaat edenler, şimdi belediyeyi yalnız mı bıraktı ?. Yoksa ilçemizin TOKİ’ si mağdur edilen vatandaşlarımız mıdır? Bir işlemin tek başına hukuka uygun olduğunu iddia etmek yeterli midir? İşin toplumsal ve vicdani boyutu yok mudur” dedi.

 

 

“Oyu Alan Üsküdar’ı Geçti”

 

Naidr açıklamasını şöyle tamamladı “Yoksa bu feryatları dile getirenler, sorunlarını dile getiren balıkçılara Sayın Vekilimiz Mustafa Cumur’ un verdiği yanıt gibi, geç mi? kaldılar. Oy’u alan çoktan Üsküdar’ ı geçti mi?  Evet, bu ilçe halkımız çektiği sıkıntıların hesabını sandıkta geç kalmadan önümüzdeki seçimlerde mutlaka soracaktır. Ayrıca bir hususa açıklık getirmek istiyorum. İlçemize ayrılan il özel idare bütçesinin diğer ilçelerden daha fazla oluşu, bir ayrıcalık veya bir lütuf değil, sorunlarımızın, yol ağımızın ve yerleşim birimlerimizin çokluğundandır.  Hepinizin bildiği üzere İlçemiz 30’ un üzerinde ilimizden daha büyüktür.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset