Nadir Hükümete Yüklendi

Nadir Hükümete Yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti İktidarının ülkenin anayasal bağlarını çözmekle meşgul olduğunu iddia etti.

 

Mustafa Nadir yaptığı yazılı açıklamada “AKP bana göre gittikçe yığılan ülke sorunlarımızı değil, devleti ayakta tutan anayasal bağları çözmekle meşgul olmaktadır” dedi.

Nadir’in açıklaması şı şekilde,

 

“Yıllardır uygulamaya koydukları ekonomik politikaların “Hayvancılık Politikaları gibi” bir, bir iflas ettiğini halkımızın gözünden gizlemek için siyaset arenasını tozu dumana katmaktadırlar.

AKP hükümetinin diğer alanlarda olduğu gibi tarım ve hayvancılık politikalarının olmadığını yıllardır biz söylüyorduk, şimdi herkes söylüyor.

Sadece genel anlamda değil, yerel anlamda da bizi çok yakından ilgilendiren hayvancılık politikasızlığının geldiği açıklı durumun bugün gizlenebilecek hali kalmamıştır.

Biz bugün yaşananları dünden görerek yaptığımız eleştirilere her şey yolunda yanıtını veren AKP İlçe sözcülerine sesleniyorum. Hayvancılık konusunda bugün yaşananlar gözü kör politikalarınızın bir sonucudur.

Geliniz, bize siyasi salvo atma yerine ilçemizin bu sıkıntıyı en az zararla nasıl atlatabileceğini konuşalım. Varsa gayretlerinizi ortaya koyun. Uyarılması gereken makamları uyarın, ilçemize özel, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken işlemler ortaya koyulsun, biz de destekleyelim. Kurbana ramak kala halkımızın kurbanlık ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanabilmesi için gerekli tedbirler alınmamışsa, alınmasını sağladınız.

Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Yoksa İlçemizin olmazsa olmazlarından biri olan Hayvancılığımızın bugüne kadar aldığı darbelerin devamının doğuracağı ekonomik zararları ölçebilecek terazi dahi bulamayız.

Biz bu konuya, siyasi eleştiri getirmekten daha ziyade özellikle ilçemiz ekonomisinin karşılaştığı tehlikeye tüm ilgili ve yetkililerin dikkatlerini çekmek için değindik.

Siyaset yapmaya zaman ve malzeme çok ama karşılaşabileceğimiz zararların telafisi için zamanın polemiklere fırsat vermeyecek kadar az olduğu kanısındayız. Lütfen ilçe çıkarlarımızı hep birlikte koruma gayreti içerisinde olalım. 2. bir Akçaabat’ımız yoktur”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset