Nadir, Eleştiriye Devam Etti

Nadir, Eleştiriye Devam Etti

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti'ye Yönelik Eleştirilerine Devam etti.

 

İşte O Açıklama

AKP eski Milletvekili Sayın Mustafa Cumur, bölgemizin acı gerçeklerini vicdanı ile tek başına paylaşamayacak kadar doldu ve nihayet İlçe kongreleri sürecinde patlamıştır. Doğru söze ne denir?

Halkımızın ve AKP eski Milletvekili Sayın Mustafa Cumur’ un hoşgörülerine sığınarak konuyu bir temel fıkrasıyla renklendirmek isterim.

‘’Temel Kardeşi İdris’le birlikte komşuları Cemal’ın kazanını çalarlar.Aylar geçer Temel İle Kardeşi İdris, bir türlü çaldıkları kazanı pay edemezler.Bu duruma çok içerleyen Temel, bir gün köy kahvesinde Kardeşi İdris’e döner. İdris,İdris kazan yerine gidecek’’ diye bağırır.

Şimdi biz eski ve yeni vekillere kazan çaldınız demiyoruz ama, milletin iradesini aşırdınız diyoruz. Pay edemediğiniz bu mudur? AKP li Vekillerin birbirlerinde hakları olabilir, helal ederler, etmezler, bir şekilde sayışırlar onu da bilemeyiz.

Bildiğimiz bir gerçek var. Bu milletin yılları heba olmuştur. Geleceği ipotek altına alınmıştır. Birlikte halkın kapısına gidip, sandık iradesini birlikte götürenler bir birlerine değil, çıkıp halka hesap vermelidirler.

Elbette ki eski vekilin olumsuzluklara ve gidişata isyanını takdirle karşılıyoruz. Ama kendi dönemi ile mukayese etmesi, o dönemin yapılamayanlarını ve yanlışlarını da gizlemeye yetmez. 9 yılda bir vicdan saatinin doğruyu göstermesi ne kendilerini ne de AKP’yi aklamaya yetmez.

AKP Eski vekili Sayın Mustafa CUMUR, 2007 seçimlerinde Organize Sanayi Bölgesinin 2009 yılında biteceğini ve bölge İnsanının da 2009 da Almanya’da çalışır gibi evinin yanında çalışacağı sözünü vermişti. Ne oldu.Oylar cepte Sözler havada kalmıştır.

Yine Belediyecilik konusunda Mega belediyecilik yapacağız demiştir. Ama mini belediyecilikte karar kılanlara bir sözünü duymadık. Belde Belediyelerimizin açmazları saymakla bitmez.

Işıklar içme suyu projesi gibi bir çok proje , seçimden seçime konuşulur olmuştur. Yani AKP siyaseti bugün hasta olmadı, 9 yıldan beri hastadır. Bugün görülen hastalığının son aşamasıdır.

AKP nin sadece Milletvekili Sayın Aydın BIYIKLIOĞLU değil, seçimle gelen tüm hizmet kadroları halkımızın sorunlarına duyarsız kalmaktadır.

AKP Milletvekili Sayın Aydın BIYIKLIOĞLU’ nun istemeyerek vekil adayı gösterildiğini ifade etmesi de başlı başına bir vahamettir. Bize göre halk iradesine de saygısızlıktır.

İnşallah AKP li birilerinin daha vicdan zembereği boşalırda istediği halde Milletvekili adayı gösterilmeyenler ile istemediği halde Milletvekili adayı yapılanlarla ilgili gerekçeleri anlatırda hep beraber duyarız.

Mustafa NADİR

İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset