Nadir, Cumur'u Ne ile Eleştirdi?.

Nadir, Cumur'u Ne ile Eleştirdi?.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Milletvekili Mustafa Cumur’u eleştirdi ve “Açılım politikanız bırakın okyanusta yüzmeyi limandan bile çıkamamıştı” dedi.

 

 

Nadir yaptığı yazılı açıklamada, “AKP Milletvekili Sayın Mustafa Cumur, patenti kendilerine ait açılım politikalarından değil, meyvelerinden rahatsız olduğu anlaşılmaktadır. Sayın vekil daha ne bekliyordunuz!.  Devlete PKK nın elini sıktırıyorsunuz. Sonuçları içinizi yaktığını söylüyorsunuz. Dikmeye çalıştığınız ağacın meyvesi bu. İlki ağzınızı buruşturdu. Hazırlıklı olsanız iyi olur. Ağacınız kök saldıkça vereceği meyveler, tüm vücudunuzu da buruşturacaktır” dedi.

Nadir açıklamasına şöyle devam etti “Sayın başbakan dün “ne pahasına olursa olsun sonuna kadar bu yoldayız” dedi. Bugün ne oldu da firene bastığını söylüyor. Firene basmakla, ara vermekle dikmeye çalıştığınız ağacın vereceği meyvenin tadının değişeceğini bekliyorsanız daha çok beklersiniz. Bu açılım politikanızla bırakın okyanusta yüzmeyi, limandan çıkamadınız. Çıkmanız da mümkün değildir.

Terör Politikalarınız bu da, diğerleri farklı mı? Sayın vekilim.

AKP ülkemizi ilgilendiren her konuda varlık bırakan babanın, har vurup, harman savuran çocuğu görüntüsü sergilemektedir. Cumhuriyet tarihinin kazanımlarını sorumsuzca harcıyorsunuz. İşitecek kulaktan, görecek gözden yoksun bir haliniz var.

Her eleştirdiğimiz konuda öneri getirmemize rağmen bizi önerisizlikle suçluyorsunuz. Günü kurtarmaya çalışan, sanayicimizi, esnafımızı, işsiz ve dar gelirli insanlarımızı namerde muhtaç hale getiren, tarımı, hayvancılığı, ziraatı, tütünü, fındığı yok ederek, toprağa karın doyurmaz damgasını vuran, toplumumuzun büyük bir kesimini çaresizliğe mahkûm eden kim?

Siz bunların hesabını veremezken, bu ülkenin DNA sı ile uğraşmaya kalkıyorsunuz.

Bu millet bu anlamda size DUR demiştir. Lütfen söz dinleyin.

Sevgili halkımıza da bir çift sözüm var. Bu ülke dün halkı ile el, ele veren CHP tarafından kurulmuş ve kullanma kılavuzu yazılmıştır.

Beceriksiz ellerde bu kılavuz okunamıyor. Bugün ne hallere getirildiğini hep beraber görüyoruz. Gelin dün olduğu gibi, bugün de el, ele vererek bu ülkeyi kurtaralım. Yapacağımız tek iş çok geç kalmadan oylarımızla bu güzel ülkeyi sandıkta Cumhuriyet Halk Partisi servisine teslim etmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset