Nadir Çavuş'a Yüklendi

Nadir Çavuş'a Yüklendi

CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Partili İlçe Başkanı Osman Çavuş'a Yüklendi.

 

Mustafa Nadir'in Açıklaması'nın Tam Metni

AKP İlçe Başkanı Sayın Osman ÇAVUŞ, başlattığı tartışmayı devam ettirmek için kuyuya taş atmaya devam ediyor.

Buna alıştık da, duyduğumuza göre Vekilleri de kaya atmaya başladı.  Duyum üzerine yorum yapmayı sevmeyiz. 9 Eylül gecesi Sayın Kaymakamımızı uğurlama yemeğinde biz ortamdan ayrıldıktan sonra Akçaabat protokolünün önünde yaşandığı söylenen olay ilçe basınımızı tamamen susturma ve yok etme girişimidir. Bugüne kadar kimseden bir açıklama duyamamış olmamız da ayrıca kuşkularımızı artırmaktadır. Milletvekili Sayın Aydın BIYIKLIOĞLU’ndan açıklama bekliyoruz. Lütfen…

Gelelim Sayın ÇAVUŞ’a... AKP İlçe Başkanı Sayın ÇAVUŞ, son açıklamaları ile maalesef çizmeyi aşmıştır. Çirkin olduğu kadar yalan, yanlış, siyasi ahlaktan yoksun, iftira dolu, düşük seviyeli açıklamalarını halkımızla birlikte hayret ve esefle okuduk. Şiddetle ret ve iade ediyorum.

     Bizim anlımız açık, vicdanımız da temizdir. Temiz inançlarımızı asil ve asalet dolu imanımızı şeytanca siyaset geliştirenlerin ağzında malzeme olarak görmeye tahammülümüz olamaz. Sen kimsin ki bizim kandilimizi, inanç ve imanımızı, yetmedi sosyal ilişkilerimizi sorgulama cesaretini kendinde bulabiliyorsun? Sol omuz melaikesi misin diyeceğim ama o da böyle yapmaz. Gördüğünü yazar. Çünkü neticede melektir.

İyi bak ve iyi gör Sayın ÇAVUŞ!.. biz devletin vaktini ve nakdini çalarak siyaset yapan kör gözlü çifte sarma yiyen siyasetçilerden değiliz. Siyasette kullandığımız nakit de vakit de anamızın ak sütü gibi helaldir. Tüyü bitmemiş yetime ait zamanla siyaset yapmıyoruz.

Mevsimlik Müslüman arıyorsan seçimden seçime koli dağıtanlara, zekât dağıtanlara bakacaksın. Biz Allaha şükür AKP’den beri değil, kalubeladan beri Müslümanız.

İnancını ve imanını yalana ve iftiraya sarıp da oy avcılığına çıkanlarla bizi karıştırma.

Anlaşılan haberleşme ve iletişim çıkışlarımızı izlemeye aldınız. İlçemizi dinleme ve izleme görevi size mi verildi?

Bizi, bayramda hiçbir vekilinizin halkımızla bayramlaşmaya gelmediğini açıklamak zorunda siz bıraktınız. Bizim bu konuyu AKP’ye oy vermediğimizden eleştirme hakkımızın olmadığını belirtiyorsunuz. Bu söyleminiz bilgi fukaralığınızdan mı kaynaklanıyor yoksa demokrasiyi rafa kaldırdınız da bizim mi haberimiz yok?

Seçimden sonra bütün yatırımları durdurdunuz. İlçemizi zapturapt altına alma harekâtınızı sonuçlandırmakla meşgulsünüz.

İlçe basınımızı dört koldan kuşatma altına aldınız. İlçemizde bu anlamda adeta meydan savaşları yapıyorsunuz.

Diğer taraftan Vekiliniz muhtarlar derneğinden muhtarların sorunlarını yazılı olarak istemektedir.

Devletin arşivi mi yandı? 9 yıldır iktidardasınız. Böyle bir liste devletin kurumlarında yok mu? Özel İdare’de yok mu? Yoksa devleti de mi bypass ediyorsunuz.

Bunun adı bal gibi zapturapt harekâtıdır. İster taşla ister kaya ile gelin. İster tektek ister toplu gelin, bizi susturamazsınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset