Nadir AK Parti'yi hedef Aldı

Nadir AK Parti'yi hedef Aldı

CHP’nin Akçaabat İlçe eski Başkanı Mustafa Nadir, yine hükümeti hedef aldı.

CHP’nin Akçaabat İlçe eski Başkanı Mustafa Nadir, yine hükümeti hedef aldı.

AKP abdest yenilemeli

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, kurtuluşun ve kuruluşun partisi olarak nitelendirdiği partilerinin, milletin ortak değerlerine sahip çıkma konusunda gösterdiği hassasiyeti kimse sorgulamaya kalkması gerektiğini söyledi. Nadir, “Yenikapı’da Atatürk Türkiye’sini, koruma, kollama ve yüceltme konusunda mutabık olduğumuzu tüm dünyaya ilan ettik. Bu ruha uygun iş ve işlemler tesis etmekse hükümetin görevidir. Hükümet bu anlamda zaafa düşmekte, teyemmüm abdesti ile dere kenarında imamlığa soyunmaktadır. Oysa teyemmüm abdestinin hükmü suyu görünceye kadardır. CHP, bana göre, sadece görmeyen gözlere suyu işaret etmektedir. AKP, CHP’nin ruhunu sorgulamadan önce abdestini tazelerse iyi olur.” dedi.

 

AKP abdest yenilemeli

 

Bu ülkede düşüncelerimi halkımızla paylaşmaya yetecek kadar demokrasi kaldığına inanarak bireysel fikirlerimi açıklama hakkımı kullanmak istiyorum.

Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’nin, milletin ortak değerlerine sahip çıkma konusunda gösterdiği hassasiyeti kimse sorgulamaya kalkmasın. Hele hele devleti teröre yardım ve yataklık yapar pozisyona düşürenler asla yeltenmesin. Bu millet FETÖ’ye değil, AKP’ye hükümet olma görevini vermiştir. Fakat devletin içi açıldıkça FETÖ de açığa çıkmaktadır. Bunun sorulacak ve verilecek siyasi bir hesabı olmayacak mı?

Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki, biz Yenikapı’ya yeni ruh almaya değil, var olan ruhumuzu halkımızla paylaşmaya gittik. O ruh milletimizde ve bizde olmamış olsaydı bugün kurtarılacak cumhuriyet olmazdı.

Yenikapı’da bu milletin laik, demokratik ve sosyal hukuk devletine sahip çıkma kararlılığı bir kez daha ortaya konulmuştur. Atatürk Türkiye’sini, koruma, kollama ve yüceltme konusunda mutabık olduğumuzu tüm dünyaya ilan ettik. Bu ruha uygun iş ve işlemler tesis etmekse hükümetin görevidir. Hükümet bu anlamda zaafa düşmekte, teyemmüm abdesti ile dere kenarında imamlığa soyunmaktadır. Oysa teyemmüm abdestinin hükmü suyu görünceye kadardır. CHP, bana göre, sadece görmeyen gözlere suyu işaret etmektedir. AKP, CHP’nin ruhunu sorgulamadan önce abdestini tazelerse iyi olur.

Sonra sizde ne değişti ki, başkalarını sorgulamaya kalkıyorsunuz? 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nda Akçaabat ilçe merkezindeki Anadolu Öğretmen Lisesi’ni nedensiz tahliye edip, tüm uğraşlarımızı görmezden gelerek. Yıldızlı Çadırdağı’na yüksek gerilim hattının altına adeta sürgüne gönderen siz, yerine İmam Hatip Ortaokulu’nu taşıtan da sizsiniz. Bugün de Yıldızlı Mahallemizde kapatılan FETÖ okuluna Anadolu Lisesi’ni veya Anadolu Fen Lisesi’ni taşıma yerine önceliği Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne veren de sizsiniz. Sizin siyasetinizde ruh kalmadığını anlamak için ruh çağırmaya gerek mi var? Yanlış anlaşılmasın tüm öğrenciler de bizimdir. Yerleşkelerde, öğrencilerimizin hepsine başarılar diliyorum. Niyet ve inanç sorgulayıcılığı yapmadan sadece vatandaş olarak, bilgi edinme hakkıma basın aracılığı ile yanıt istiyorum. Anadolu Lisesi’ni, Fen Lisesi’ni yüksek rakıma yollamanın bu beyinleri her gün alçak rakımdan yüksek rakıma maruz bırakmanın gerekçesi yıldırmak mıdır? Yoksa bilimsel bir izahı mı var? Gözden uzak olan gönülden de uzak olur anlayışınız galip gelmiş olmasın?

Ülkemiz darda, milletimiz zordadır. Ancak bu millet bu zorlukların üstesinden gelebilecek olduğunu tarihinde çok kez ispat etmiştir. Lütfen sağa sola sapmadan milletin değerlerine saygı duyma alışkanlığını AKP olarak artık sizde kazanın. Halk olarak hep birlikte ülke kazansın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler