MV.Günnar: Oyunları Bozmak İçin Sahadayız

MV.Günnar: Oyunları Bozmak İçin Sahadayız

Trabzon Milletvekili Günnar, çalışmalarını Şalpazarı ilçesinde sürdürdü

Trabzon Milletvekili Günnar, çalışmalarını Şalpazarı ilçesinde sürdürdü. İlçedeki  esnafları  gezen Günnar, akşam sonrasında , Doğancık, Sayvançatak ve Çamlıca mahallelerinde kahveleri ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Şalpazarı İlçesine misafir oldu. Günnar, ilçedeki esnafları  yağmura aldırış etmeden ziyaret ederek, ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” dedi.

Günnar,vatandaşların  talepleri ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundu. Türkiye’de yaşanan 13 yıllık istikrar sürecinin öneminin son seçimlerde herkes tarafından görüldüğüne dikkat çeken Günnar, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, halkımızdan seçimlerin istikrardan yana sonuçlanması konusunda temenniler alıyoruz. Vatandaşımız seçimleri bekliyor. Toplumun her kesimi partimizin iktidar olmasını temenni ediyor" dedi.

adnan-gunnar-013.jpg

DAVAMIZ BÜYÜK

AK Parti’nin bir dava  partisi olduğunu  belirten Günnar, “AK Parti, Türkiye’yi her alanda, bölgesinde ve dünyada lider ülke konumuna getirmeyi hedefliyor. Derdimiz büyük. Davamız büyük. Hedeflerimiz büyük. Bu yüzden ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar da çok büyük. Türkiye’nin sahip olabileceği büyük gücün farkında olan iç ve dış mihraklar, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olamaması için bir aradalar. Algı operasyonlarıyla, ülkemizde yaşanan terör olaylarından faydalanarak bir fırsat arayışına giriyorlar. Ancak milletimiz artık her şeyin farkında” diye konuştu.

OYUNLARI BOZMAK İÇİN SAHADAYIZ

Günnar, “AK Parti’ye gönül veren her dava arkadaşımız bu seçimlerin sadece bir iktidar seçimi, sadece bir siyasi parti seçimi olmadığının farkında. 1 Kasım seçimlerinin bir memleket meselesi haline geldiğinin herkes farkında. Bizler, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için sahadayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset