MUTLULUĞUN RESMİ

MUTLULUĞUN RESMİ

MUTLULUĞUN RESMİ

Önce Batman ardından Erzurum’dan gelen ‘bize yardımcı olur musunuz?’ çağrısına duyarsız kalmayan Akçaabatlı 4 arkadaş, başlattıkları yardım kampanyasında minik yüreklere su serpiyorlar

 

Bir süre önce kendilerine ‘bize yardımcı olur musunuz?’ şeklinde çağrı gelen Trabzonsporlu taraftarlar, önce Batman’ın Sason ilçesi Örenagil Köyü ilkokulu ardından da Erzurum Tekman ilçesi Hürriyet köyü ilkokulundan gelen talepleri karşılaşıp minik kalplerin yüzünü güldürdüler. Murat Aydın, Ergin Arslan, Gürsel Güven ve Osman Suat Aydın’dan oluşan grup kendilerine gelen talepleri geri çevirmeyerek Batman ve Erzurum’da ki öğrencilere kışlık giysiler yardımı yaptılar. Trabzonspor ürünlerini de öğrencilere dağıtan Bordo-Mavili yürekler gönülleri fethettiler.

 

Yardım kampanyası için Trabzonspor kulübünden destek alamayan taraftarlar sadece takım kaptanı Onur Kıvrak ve Trabzonspor’un eski kalecisi Zeki Ayvaz’dan destek görebildiklerini söylediler. Kendilerine Erzincan’dan bir talep daha geldiğini söyleyen taraftarlar bu hafta ortasında yardım malzemelerini göndereceklerini ifade ettiler. Trabzonspor taraftarı yardım gönüllüleri “Bir kere girdik bu yola dedik. Geri dönmek yok. Nerede bir yardım bekleyen kardeşimiz varsa ülkenin doğusu batısı demeden varız diyeceğiz”

KARADENİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler