Mutlu, Emre ve Adem'den Söz

Mutlu, Emre ve Adem'den Söz

Akçaabat Sebatspor’un tecrübeli oyuncularından olan ve Ofspor’a atılan golleri kaydeden Mutlu, Emre ve Adem, Etimesgut Şekerspor’a sürpriz hazırladıklarını belirttiler.

 

Son iki maçta  2 gol atarak takımın puan almasında öenmli rol oynayan Emre Özivgen, takımdaki havanın çok iyi olduğunu, her geçen gün daha iyi olduklarını belirtti.

Yılların tecrübesi Mutlu ve kaptan Adem Çak, taraftar bize güvensin, Ankara’dan 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Ama en az 1 puanla döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye konuştular.

 

TFF 2. Lig 3.Kademe Maçları

11 Ekim Pazar:

15.00 Tokatspor-Ofspor (Tokat Gaziosmanpaşa)

15.00 Etimesgut Şekerspor-Akçaabat Sebatspor (Ankara OSTİM)

15.00 Çankırı Belediyespor-Erzurumspor (Çankırı Atatürk)

15.00 Çorumspor-Karsspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)

15.00 Trabzon Karadenizspor-BUGSAŞ Spor (Sahil 2)

15.00 Pursaklarspor-Kırşehirspor (Bağlum Belediye)

 

Hakemler:

Tokatspor-Ofspor: Hasan Kılıçoğlu

Etimesgut Şekerspor-Akçaabat Sebatspor: Murat Türker

Çankırı Belediyespor-Erzurumspor: Özgen Fatih Kalay

Çorumspor-Karsspor: İbrahim Süslü

Trabzon Karadenizspor-BUGSAŞ Spor: Sinan Cem İpek

Pursaklarspor-Kırşehirspor: Erdoğan Özkaya

 

*************

 

Tokatspor zirveyi sevdi!

3. Grup'ta 19 puanla liderliğini sürdüren Tokatspor, Ofspor maçının hazırlıklarını Uzunburun Spor Tesisleri'nde sürdürdü.

 

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu yaparken, geçen haftaki maçta forma şansı bulamayan futbolcular ise çift kale hazırlık maçı yaptı.

 

1-1 berabere sona eren Akçaabat Sebatspor maçını değerlendiren Altunsoy, uzatmalarda yedikleri golle 2 puan kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

 

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, profesyonelce davranamamanın sıkıntısını çektiklerini belirterek, "O kadar temiz bir takıma sahibiz ki arkadaşlar şaibe, yatma, rakibin hakkını gasp etme gibi şeyler düşünmüyor. Özveri ile oynuyorlar. Puan iyi, oyun iyi ama golün uzatmaların son dakikasında gelmesi bizi üzdü" dedi.

 

Pazar günü sahalarında ağırlayacakları Ofspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Altunsoy, "Ofspor'un kadrosunu incelediğimiz zaman bu ligde yıllarca oynamış, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ama zannediyorum ahenklerini yakalayamadılar ya da kendi içlerinde bünyesel sorun var. Bizim amacımız pazar günü sahamızda 3 puanla ayrılmak. Şuan için başarılıyız. Gurubun lideriyiz. Ofspor maçından sonra 3 hafta üst üste deplasmanda oynayacağız. Arada Türkiye Kupası maçı oynayabiliriz. Bu nedenle kesinlikle birliğimizi ve beraberliğimiz bozmamız lazım" diye konuştu.

 

Erzurumspor maçında basına karşı yapılan çirkin tezahüratı değerlendiren Altunsoy, sözlerine şöyle devam etti: "Bu olaya müdahil olmak istemiyorum. Ama tepkilerin yerinin tribün olmadığını düşünüyorum. Tribündeki taraftarların takımlarını destekleyici moral verici tezahüratlarda bulunmasını bekliyorum. Ortada sıkıntı varsa konuşup aşmak lazım. Ömrünün önemli kısmını bu işe vermiş bir arkadaşımızın bu şekilde tribünde anılması bence hoş kaçmadı. Bu işle ilgili dernek başkanlarımızın öz eleştirisi olacaktır. Basınımızı biz her zaman yanımızda gördük."

 

 *** *** *** ***

Çorumspor'un gözü zirvede..

 

3. Grup takımlarından Çorumspor'da teknik direktör Cevdet Uzunköprü, takım olarak her geçen gün daha iyi futbol oynadıklarını belirterek, kalan 3 maçı da kazanıp, ligin ilk yarısını lider veya ikinci olarak bitirmek istediklerini söyledi..

 

Uzunköprü, hafta içinde deplasmanda oynadıkları ve 1-1 biten Bugsaşspor maçında tarihi farkı kaçırdıklarını, aldıkları bir puana sevinemediklerini vurguladı.

 

İç sahadaki galibiyet serisinden sonra artık deplasmanda da maç kazanmaları gerektiğini ifade eden Uzunköprü, şöyle devam etti:

''Bizim için Bugsaş maçı artık geride kaldı. Neticede bir deplasman maçından 1 puan aldık. Sevinmemiz gerekiyor ama tarihi farkla kazanabileceğimiz maçta galibiyeti kaçırdığımız için sevinemiyoruz. Takım olarak her geçen gün daha iyi oynamaya başladık. İlk yarının kalan 3 maçını da kazanıp devreyi hedeflediğimiz 24 puanda bitirmek istiyoruz. Eğer bu 3 maçta fire vermezsek, ilk yarıyı lider ya da ikinci sırada bitiririz''

 

-FEDERASYON SAVUNMA İSTEDİ-

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu'nun, çarşamba günü Ankara'da oynanan Bugsaşspor-Çorumspor karşılaşmasının sonunda, kırmızı-siyahlı kulübün taraftarlarının neden olduğu olaylarla ilgili Çorumspor Kulübü'nde savunma istediği öğrenildi.

 

Federasyondan Çorumspor Kulübü'ne gönderilen yazıda, Çorumsporlu taraftarların yer aldığı tribünde 50 adet koltuk kırıldığı, bunun yanında sahaya pet şişe atıldığı belirtilip kulüpten savunma istendi.

***   ***   ***   ***

 

Oyuncularıma güveniyorum"

TFF 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Çankırı Belediyespor'un teknik direktörü Fahir Genç, Erzurumspor maçı öncesi futbolculara güvendiğini dile getirerek oyuncularına moral aşıladı.

3. Grup'ta mücadele eden Çankırı Belediyespor'un teknik direktörü Fahir Genç, Pazar günü Erzurumspor ile yapacakları maçın zor geçeceğini düşündüklerini dile getirerek, ''Futbolcularıma güveniyorum, bu maçı kazanarak moral bulacağız'' dedi.

 

Çankırı Belediyespor'da Hasan'ın sakatlığı devam ederken, hafta içi oynanan Karsspor maçında dizinden sakatlanan Serhat'in maça yetiştirilmesi için çalışılıyor. Hüseyin'in ise maç saatine kadar iyileşeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor