Mustafa Nadir'den Sert Eleştiri

Mustafa Nadir'den Sert Eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti eski ilçe başkanı Osman Çavuş’un açıklamalarına cevap verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti eski ilçe başkanı Osman Çavuş’un açıklamalarına cevap verdi.  Sizin pırpırlarınız bizim il başkanımızı  eleştirmeye yetmez diyen Nadir  “Sayın Osman Çavuş, anlaşılan kapıdan çıkarıldığınız AKP Yöneticiliğine pencereden dalıyorsunuz. Ama kusura bakmayın sizin pırpırlarınız bizim İl Başkanımızı eleştirmeye yetmez. Hele, hele Akçaabatlılığını sorgulamaya hiç yetmez” dedi.

Mustafa Nadir yaptığı açıklama şu şekilde “Biz, auta atılmış siyasi rakiplerimize de penaltı çektirtmeyiz. Saha kenarında 2,5 luk (top toplayıcısı) konumuna düşmeniz hoş olmuyor. Sayın Çavuş, yüzünüz kızaracak yerde gözünüz kararıyor. En azından sessiz kalında külahınız görünmesin. İlla da bir şey demek istiyorsanız. Sayın İl başkanımızı değil , hırsızlığın, yolsuzluğun ve hukuksuzluğun savunucusu konumuna düşen İl Başkanınızın Akçaabatlılığını sorgulayın. Çook yardım kolilerini dağıttığınız.  Sayın Erdoğan Bayraktar istifa ederken AKP Trabzon örgütleri olarak istifa etmediniz, istifa gerekçelerinden de utanmadınız.Siz onları sorgulayın. İlçemizin sahipsizliğinden yakınırken, Trabzon’umuzu da Bakansız bıraktınız. Siz bizi bırakında, aklınız varsa ağlanacak halinize kullanın.B izim yapmaya çalıştığımız , AKP siyaseti tarafından her türlü tehlikeye açık bırakılan Halkımızı ve Devletimizi korumaya çalışmaktan ibarettir. Siz varsınız diye görev mi yapmayalım?  Yöneticilerinizi mi? Yetersiz görüyorsunuz. Yoksa, unutulmuşluk sendromu mu? Yaşıyorsunuz. Bilemem.Bilmek zorunda da değilim ama siz bir gerçeğimizi iyi bilmenizde yarar var.Bu Ülkenin Hava-Deniz ve Kara sahasında görünen hırsızlıklara, yolsuzluklara, hukuksuzluklara gördüğümüz her yerde ateş ederiz. Ateşimizden korkuyorsanız, saydıklarımıza siper olmayın, bulaşmayın.

Dün, Ergenekon davasının Savcısıyım diyen Sayın başbakanı,

Yine dün, Yargı atamaları için ‘’Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor, verdikçe veriyor.’’ Diye nara atan Başbakan Yardımcınız Bülent ARINC ’ı kısaca AKP açmazlarını siz hala daha alkışlıyor musunuz?

Ayrıca Sayın ÇAVUŞ, İl Başkanımıza konuşmalarından ötürü, Sayın Ali Türen ÖZTÜRK’ e iyilik ettiğinizi mi? Zannediyorsunuz. Diyorsunuz. Yok Sayın ÇAVUŞ, sizden farkımız var, biz halkımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Adaylarımıza yardım ederken bilesiniz halkımızın boğazına yapışmış ellerinizi sökmeye çalışıyoruz.

Milletin bizi dinlemediğini söylüyorsunuz. Siz Milletin bir mensubu değil misiniz? Bak ne güzel kasetten izlemişsiniz. Keşke 100 lerce insan gibi sizde törenimize gelerek canlı izlemiş olsa idiniz.

Bir daha, 90 yıllık Partimizi eleştirmeye kalkarken, dünya tarihinde bizim yaşımızda bizim yaptıklarımızı yapabilen bir parti bulursanız. Emsal örnekle eleştiriniz. AKP gibi suda büyümüş kabak edası ile doğmuş çok parti gördük ama 4 mevsimi birlikte yaşayabildiğimiz hiçbir parti olmadı. Sizde yakında yolcusunuz. Aklınızda olsun. Biz devlet kuran bir partiyiz.Devlet yürüten hiç olmadık. Üzmüşsem kusura bakma, Vatan ve Millet Sevgimdendir.         Mustafa NADİR CHP Akçaabat İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset