Mustafa Nadir'den Açıklama

Mustafa Nadir'den Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Anavatan Partisi Eski Milletvekili Ali Kemal Başaran’ın CHP’ye katılmasının camiaya ayrı bir şevk ve heyecan kattığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Anavatan Partisi Eski Milletvekili Ali Kemal Başaran’ın CHP’ye katılmasının camiaya ayrı bir şevk ve heyecan kattığını söyledi.

Nadir, yaptığı yazılı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi, ilçemizde meydana gelen siyasi depremler öncesi ve sonrası süratle yükselişini sürdürmektedir. Eski Milletvekilimiz Sayın Ali Kemal Başaran’ın partimize katılması camiamıza ayrı bir şevk, heyecan ve güç vermiştir. Dahası var, daha önce farklı siyasi partilerde üye ve yönetici olan birçok arkadaşımızın da partimize katılımları yoğun bir şekilde devam etmektedir” dedi.

 

Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu’nun Arkasındayız.

 

Mustafa Nadir, daha önce açıkladıkları başkan adayının camia olarak arkasında olduklarını belirterek “Parti tüzüğümüze uygun olarak aday adaylığı başvurusunda bulunan Sayın Mahmut Celal Yavruoğlu da yine tüzüğümüzün ilgili hükümlerine uygun olarak 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yönetim ve camiamızın ve halkımızın büyük desteği ile İlçe Belediye Başkan Adayı olarak belirlenerek ilan edilmiştir. Örgüt olarak tam gücümüzle adayımızın arkasındayız. Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Gücümüzün dosta güven, siyasi rakiplerimize endişe verdiği anlaşılmaktadır”  dedi.

 

Mustafa Nadir, sitemizde yer alan "Kulis Haber" köşesindeki değerlendirmenin partilerinde hiçbir zaman gündeme gelmediğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset