MUSTAFA NADİR AÇIKLADI

MUSTAFA NADİR AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, 8 yıllık bir siyaset hafızasının olduğunu belirttiği AK Parti’nin “suda büyümüş kabak” edasıyla dal budak gösterdiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meclis Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın, “Demokratik Açılım” konulu konferansta partisiyle ilgili olarak sarf ettiği sözlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımlayan CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti’nin siyaset arşivindeki yerine doğru süratle gittiğini iddia etti. Nadir, “8 yıllık siyaset hafızası olan AKP’nin sözcülerinin, ülkenin tüm insanları ile el ele vererek, kurtuluş ve kuruluş hamurunu yoğuran CHP ellerinden biri olan Hasan Saka’nın memleketinde partimize eleştiri getirmesi gülünçtür. Hangi birikimle muhalefete kafa tutuyorlar anlamış değilim. Yoksa kurdukları bir ülke var da mı biz bilmiyoruz” şeklinde konuştu.
Nadir, açıklamasında şunları söyledi:
“Herkes şunu iyi bilsin ki, biz gerçek açılımın ne olduğunu ve ne olmadığını çok iyi bilenlerdeniz. Öyle kuru laf kalabalığı içerisinde İçi boş nutuklara ihtiyacımız yoktur. Hükümetler reçetelerini giderken değil, gelirken açıklarlar. Madem ilacınız vardı da neden bu ülke size sıfır terörle teslim edildiği zaman bu ilacı kullanmadınız. Aklınız giderayak mı başınıza geldi)”
AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Suat kılıç’ın “Yarın seçim var desek muhalefet seçimden de kaçar” sözlerinin de gerçeği yansıtmadığına vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Nadir, “Biz haram yemedik. Genel Başkanımızın hakkında yolsuzluk dosyaları yok. Habur rezaleti bizim eserimiz değil, Ellerimiz anayasal organların yakasında hiç değil. İşçimize, işsizimize, köylümüze, esnafımıza, iş adamlarımıza meydan okur bir halimiz de yok. İcra ve iflas dairelerine mesai yazan da biz değiliz. Güzel Akçaabat’ımızın ismini aldığı değerleri ülkemizin diğer değerleri gibi bir bir yok eden de değiliz. O halde seçimden neden korkalım ki?”
Seçimden ancak sorunlar karşısında sorun olan iktidarların korkacağını ve bunun da AK Parti olduğunu ileri süren Nadir, açıklamasında şunları dile getirdi:
“Suda büyümüş kabak edası ile dal, budak gösteren AKP’nin demokrasi güneşi ile yakında sandıkta nasıl mum olacağını hep birlikte göreceğiz. Yolcu yolunda gerek. AKP siyaset arşivimizdeki yerine doğru süratle giderken sorunları ve çözüm yollarını çok iyi bilen CHP, tarihi sorumluluğunun bilincinde bir anlayış sergileyerek iktidara doğru halkımızın desteği ile yürümektedir. Yolun açık olsun Türkiyem.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset