Musa Bulut  Perşembe günü Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan edecek.

Musa Bulut Perşembe günü Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan edecek.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü (SGK) İl Müdürü Musa Bulut Perşembe günü Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan edecek.

2014 yılının 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sürpriz isimler oraya çıkmaya başladı.  Akçaabat’ta 4 dönem belediye başkanlığı yapan Şefik Türkmen 5’inci dönem için aday olmaya hazırlanırken 3 önemli isim daha Belediye Başkan adayı olarak yeni bir dönem başlatmak istiyor. Bu isimlerden SGK İl Müdürü Musa Bulut Perşembe günü aday adaylığını açıklayacak. Trabzon SGK İl Müdürü Musa Bulut aynı zamanda kurumun bölge koordinatörü olarak da görev yapıyor.

 

Sosyal Güvenlik İl Müdürü (SGK) İl Müdürü Musa Bulut  Perşembe günü Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan edecek. Musa Bulut, “Genelde şöyle bir kanaat var. Vatandaş belediyeye gider ve hizmetini ister öyle alır. Biz seçilirsek bu dönem bitecek. Ben ve benim ekibim vatandaşın ayağına giderek sorununu çözecek” diye konuştu. Bulut, “Hizmette ayrım yapmayacağız. Ayşe abla Mehmet amca hepsine eşit hizmet edeceğiz. Köylü, şehirli hepsine aynı hizmeti vereceğiz. Akçaabat'ta adaletli bir yönetim için yola çıktık.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset