Murat Tayar'dan Uyarı

Murat Tayar'dan Uyarı

Akçaabat'ta emlakçılık yapan Murat Tayar, emlak alım-satımı yapacak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Akçaabat'ta emlakçılık yapan Murat Tayar, emlak alım-satımı yapacak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yaz mevsimiyle birlikte artan gayrimenkul satışlarıyla vatandaşın mağdur olduğunu ve dolandırıldığı bilgilerini aldıklarını söyleyen Tayar, vatandaşlara "Emlak işlerini resmi yetki belgesi olan emlak müşavirleriyle, emlak ofislerinde gerçekleştirsinler" çağrısında bulundu.

Akçaabat'taki vatandaşları konut alım-satımı yaparken, resmi olmayan hiç bir emlek ofisi veya şahıslardan itimat etmemeye çağıran Tayar,  "Bu kişilerle paralı işe başvurmasınlar. Son günlerde sıkça duyduğumuz ve çok üzüntü duyduğumuz bazı olaylarla Akçaabat'ta karşılaşıyoruz" dedi.

Vatandaşın yaşadığı ve mağdur olduğu bu olayların sokakta gezen ve kendini emlakçı olarak tanıtan kimi şahısların insanları kandırmasıyla sonuçlandığını belirten Tayar, "Parkta, bahçede arsa veya daire gibi gayrimenkul alım satım konusunda muhabbete dışarıdan 'Ben emlakçıyım' diye katılan üçüncü şahıslara güvenmesinler. Vatandaşlar yaptıkları emlak alım-satımlarında mutlaka belge arasınlar ve kayıt altına alsınlar. Her şeyden de önemlisi emlak işlerini resmi yetki belgesi olan emlak müşavirleriyle, emlak ofislerinde gerçekleştirsinler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler