Muhtarlarla Yemekte Buluştular

Muhtarlarla Yemekte Buluştular

Cumhuriyet Halk Partisi, Akçaabat İlçe Başkanlığınca Akçaabat’taki Sivil Toplum Örgütleri ve muhtarlara Akçaabat Kolotoğlu Köfte Salonu’nda yemek verdi.

Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Yavuz Karan, Akçabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, muhtarlar ve partililer katıldı.

CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk yaptığı konuşmada: “İktidar olmak için biz yola çıktık. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözüm yollarınızla ilgili de projelerimizi geliştirdik ve seçmenimizin karşısına çıktık. Sizlerin desteğine, yardımına çok ihtiyacımız var. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik, siyasal sıkıntıları gittikçe artmakta, fakir insan sayımız artmakta, işsiz insan sayımız artmakta. Tarımda dışa bağlı duruma gelmekteyiz. Üretmeden tüketme alışkanlıklarımız çoğalmış ve insanlarımız hep borç batağına dönmüştür. Özellikle esnafımız bağkur birim borçlarını dahi ödeyemeyecek konumdadırlar. Bu anlamda partimizin üretmiş olduğu 42 tane çözüm projesi var. bunlar tamamen sosyal projelerdir. İnsanımızın yoksulluğunu gidermek, ülkede barışı sağlamak, sosyal adaleti temin etmek durumundayız.”dedi.

chp-yemek2.jpg

Akçaabat’ın hak ettiği yatırımlarını alamadığını söyleyen Öztürk: “Akçaabat’ımızdan bir milletvekili olması Akçaabat’ımız açısından çok önemlidir. Çünkü Akçaabat’ımız yıllardan beri hak ettiği yatırımı alamamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Akçaabat’ımız özellikle yatırımları en iyi şekilde alacaktır. Biz Akçaabat’ımızın hak ettiği payı alması için mecliste mücadelemizi vereceğiz.”diye konuştu.

Öztürk: “Ben bu bölgenin sorunlarını takip ettim biliyorum. Köylerimizin sorunlarını, beldelerimizin sorunlarını, alt yapı anlamında, yol anlamında, kanal anlamında bu sorunları biliyorum. Karadeniz bölgesinde asfalt yerine beton yol olması lazım, daha sonra üzerine 5 santim kalınlığında asfalt kaplanmalıdır. Biz iktidarlığımızda özellikle yollarımızı kesinlikle beton yol yapacağız. Köy için ödenen paralar köy yollarında kullanılacak.”dedi.

chp-yemek1.jpg

Öztürk: “Ben Akçaabat evladıyım belediye başkanlığı dönemimde kapımıza gelen herkese gerektiği şekilde hizmet vermeye gayret ettik. Hiçbir şekilde siyasi olarak kimseye bakmadık. Ben bundan sonra milletvekili olarak meclise gidersem hiç birini diğerinden ayırmayacağım. Yatırımları eşit şekilde dağıtmak yönünde gayret sarf edeceğim. Bunun için size söz veriyorum. Hiç birisinin siyasi görüşüne bakmayacağım. Ben çalışmalarımda öncelikle Akçaabat ve Düzköy bölgemizde çalışıyorum. Niye? Sebebi şu; bu bölgede 91 bin oyumuz var. bu oy iki milletvekili demektir. Eğer 91 bin oy 2. sıradaki milletvekili adayı Ali Türen Öztürk’ü kardeşinizi, evladınızı meclise götürmüyorsa diğer ilçelere gidip de bir şey anlatamayız. Onlara niye bize oy vermediniz diyemeyiz. İnsana önce kendi ilçenden ne kadar oy aldın diye sorarlar.”dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset