Muhtarlarla İstişare Gerçekleştirildi

Muhtarlarla İstişare Gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, muhtarları Kültürpark’ta kahvaltıda ağırladı.

 

İlçemizde bulunan tüm mahalle ve köy muhtarlarına davet çıkartan AK Parti, istişare niteliği taşıyan kahvaltısında yapılan icraatı anlatıp, muhtarların sorunlarını dinledi.

 

İlçe Başkanı Osman Çavuş’un ev sahipliğini üstlendiği, Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen başta olmak üzere partili belediye başkanları ve il genel meclisi üyelerinin yanı sıra parti yönetim kurulunun da katıldığı kahvaltıya muhtarlar büyük oranda iştirak etti.

 

Kahvaltılı istişarenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, muhtarlar yerleşim birimlerinde olduğu gibi kendileri için de önemli olduğunu belirterek, “Akçaabat’a yaptığımız hizmetlerin amacına uygun olarak gerçekleşmesinde ve ivedi hizmetlerle vatandaşın buluşturulmasında muhtarlarımızın katkılarını hiçbir zaman inkar etmeyiz” dedi.

 

muhtarlarla_istisare2.jpg

 

Muhtarların, görev yaptıkları yerleşim birimlerindeki vatandaşlar ile hizmet makamındaki kişiler  arasında bir aracı konumunda olmalarından ötürü önemli bir görevi icra ettiklerini vurgulayan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise Cumhuriyet tarihinin yatırımlarını katlayan oranda hizmet yaptıkları Akçaabat’ta yapılacak yeni işler için muhtarlardan proje üretmelerini istedi.

 

Akçaabat için birçok şey yapmalarına rağmen yaptıklarını asla yeterli görmediklerini belirten Cumur, ”Biz, hizmet için yetki aldığımız milletimizin emrindeyiz. Görev süremizin son gününe kadar da bu böyle olacak. Sizler proje üretip isteyin ki, biz de asli görevimiz olan hizmetle sizi buluşturalım” dedi.

 

muhtarlarla_istisare3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset