Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.


AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve  AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuşla Akçaabat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Eyüp Gedikli ve köy muhtarlarıyla görüştü. Görüşme sırasında muhtarların sorunlarını dinledi.

aydin-biyiklioglu-muhtarlar2.jpg

Muhtardan sorunlarını Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli aracılığı ile yazılı olarak kendilerine iletilmesini isteyen Bıyıklıoğlu köylerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve öncelikle sorunların tespit edilerek bir yol haritası çıkartılacağını ifade etti. Bıyıklıoğlu  “Siz bize sorunlarınızı yazılı olarak ileteceksiniz. Biz de bakacağız neler yapılabilir, devletimizin imkanları nedir. Ona göre bir çalışma programı belirleyeceğiz. Devletimizin bütün imkânlarından yararlanmaya çalışacağız. Ama önce durumunuzu bilmemiz lazım. Bunun için de sizler ihtiyaç listelerini başkanımız aracılığıyla bize ulaştırması lazım. Bu ne kadar kısa sürede olursa bizim için o kadar iyi, tekrardan bu konuyu görüşme, tartışma imkanımız olur.” dedi.

biyiklioglu-muhtarlar-dernegi3.jpg

aydin-biyiklioglu-muhtarlar3.jpg

Bıyıklıoğlu “Köy yolları 12 bin kilometrenin üzerinde. Biz ilk olarak grup yolları dediğimiz ortak köy yollarının yapına öncelik vereceğiz. Köylere hizmet getirilebilecek birinci problem olarak bunu göz önüne aldık. Amacımız adım adım ilerlemek. Şu anda doğru yönetilen bir ekonomi var, doğru çalıştırılan bir devlet mekanizması var ve hizmet getiren bir sistem var. Devletimiz iyi yönetiliyor, ekonomimiz iyi yönetiliyor bunun sonucunda elde edilen vergilerle alınan bu gelirler köylerimize insanımıza hizmet olarak yansıyor. Biz elimizden geleni yapacağız biraz sabırla gideceğiz ama imkanları da zorlayacağız. El birliğiyle oturup, tartışıp, konuşup ne kadar bütçe ayırabilirsek Of’tan Şalpazarı’na kadar nüfus yoğunluğunun ağırlık olduğu yere öncelik verilecek şekilde çalışmalarımızı yapacağız.” diye konuştu.

aydin-biyiklioglu-milli-egitim.jpg

Aydın Bıyıklıoğlu daha sonra Akçaabat İlçe Milli eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ile görüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler