Muhtarlardan Savcıya Ziyaret

Muhtarlardan Savcıya Ziyaret

Bursa İnegöl'deki görevinin ardından Akçaabat'a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mahmut Pekdemir'e ilk “hoşgeldin” ziyaretini yapanlar muhtarlar oldu.


Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli'nin başkanlığındaki heyeti makamında ağırlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Pekdemir, nazik ziyaretlerinden ötürü muhtarlara teşekkür etti.

Akçaabat'ın büyük ve önemli bir ilçe olduğunu, bunun da verdikleri hizmetin önemini daha da arttırdığını belirten Başsavcı Pekdemir, sivil toplum örgütlerinin oldukça etkili olduğu Akçaabat'ta, bu gücün yeni bir Adliye binası temini için harekete geçirilmesini istedi.

Pekdemir, “Adliyemizin iş yoğunluğu oldukça fazla ancak binamız yetersiz. Hizmet yoğunluğu itibariyle yeni bir Adliye binasının yapılması şart. Aksi takdirde bu yoğunluğun içinden çıkılması mümkün olmayacağından, çoğu zaman gündemde olan Adliye'nin Trabzon'a taşınması ihtimali gerçek olabilir.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli de konuya hassasiyetle yaklaştıklarını ve yeni Adliye binasına yer bulunması için yapılan çalışmalarda aktif olarak rol aldıklarını belirterek, bu konuda diğer sivil toplum örgütleriyle de temasa geçip kapsamlı bir çalışmanın öncüsü olacaklarını ifade etti. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

savciya-ziyaret2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler