Muhtarlardan İl Özel İdareye Ziyaret.

Muhtarlardan İl Özel İdareye Ziyaret.

Akçaabatlı Bazı Muhtarlar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan'a teşekkür plaketi verdi.


Akçaabat ilçesine bağlı Fındıklı köyü Muhtarı Sönmez Altundaş, Uçarsu köyü Muhtarı Yaşar Ulusoy ve Çukurca köyü Muhtarı Mustafa Topal, köylerine yaptığı hizmetlerden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan'a teşekkür plaketi verdi.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan, "Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek, köylerimizin sorunlarını çözmek için bu makamlarda bulunuyoruz. Aktarılan ödeneklerle kısa sürede tüm köylerimizi yaşanılabilir kılmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün muhtarlarımızın yapmış olduğumuz çalışmadan duydukları memnuniyetle şahsıma plaket vermiş olmalarından son derece mutlu oldum. Fakat bu plaketi bizleri her zaman destekleyen Sayın Valimiz Recep Kızılcık, Genel Sekreterimiz İbrahim Kul, Genel Sekreter Yardımcımız İhsan Üçüncü ve özveriyle çalışan personelim adına alıyorum" dedi.

 

Trabzon İl Özel İdaresinin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten muhtarlar da "Bugüne kadar İl Özel İdaresinden çok güzel yatırımlar aldık, kendilerine köylerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler