Muhtarlardan İftar Yemeği

Muhtarlardan İftar Yemeği

Akçaabat Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen iftar yemeği Akpınar Köfte Restaurant'ta gerçekleşti.

 

İftar programına, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve muhtarlar katıldı.

muhtarlar-iftar3.jpg

muhtarlar-iftar5.jpg

Yemekte konuşma yapan Trabzon AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu: “Problemlerin çözümünde doğru bir şekilde hizmet ediyorlar. Ne tür probleminiz olursa sizler için elimden geleni yapacağım” dedi.

Muhtarların kendi problemlerini yazılı bir şekilde talep eden Bıyıklıoğlu, “Biz onları inceleyelim. Ne tür probleminiz varsa yazın biz de taramadan geçirelim. Neyi yapacağımıza karar veririz. Burada amaç insana hizmettir” diye konuştu.

Her yerde karşılarına çıkan yol problemine değinen Bıyıklıoğlu, bunun için bir çalışma başlattıklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi: “Maliyet hesaplarını da yaptırdık. Of’tan Şalpazarı’na kadar 12 bin KM’lik yolun yapımı için acil olan grup yollarının yapımına öncelik vererek başlamak üzere bir planlama yaptık. Bunlar da çok büyük maliyetler var. Ayrılan bütçenin buna yetmesi mümkün değil. Ama adım adım bu yolları yapacağız. Bunlar zaman alır belki biraz gecikir ama inşallah çözeceğiz. Bu 12 bin KM Trabzon’dan İstanbul’a 12 sefer gidip gelmek demektir.” Muhtarların problemlerini tek tek çözeceğini kaydeden Bıyıklıoğlu, elinden geleni en uygun şekilde yapacağını kaydetti.

muhtarlar-iftar4.jpg

muhtarlar-iftar8.jpg

muhtarlar-iftar7.jpg

muhtarlar-iftar6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler