Muhtarlara Tebrik Geldi

Muhtarlara Tebrik Geldi

Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Genel merkezi Akçaabat temsilciliğini plaketle ödüllendirdi

 

Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Genel merkezi Akçaabat temsilciliğini plaketle ödüllendirdi. Başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendireceği Akçaabat Muhtarlar Derneği Ankara’daki plaket törenine katılmayınca genel merkez plaketi Akçaabat’a gönderdi. Dernek lokalinde düzenlenen ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarının hazır bulunduğu plaket töreninde, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’ye plaketi Türkiye Muhtarlar Derneği genel merkezi adına Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram takdim etti.

akcaabat-muhtarlar2.jpg

Düzenledikleri Konya ve Ankara ziyaretlerinin hemen ardından Ankara’da verilmesi planlanan plaket törenine katılamadıklarını ifade eden başkan Eyüp Gedikli, genel merkezin plaketi Akçaabat’a gönderdiğini söyledi.

Gedikli, “Bugüne kadar kamu yararına ilimizde, ilçemizde yaptığımız çalışmalardan ve Türkiye Muhtarlar Derneği temsilcilikleri arasında başarılı olduğumuzdan dolayı genel merkezimiz bizi ödüllendirdi. Konya ve Ankara ziyaretlerimizin ardından plaket törenini Ankara’da düzenleyecek olan genel merkezimizin bu organizasyonuna katılamadık. Sayın genel başkanımız da plaketi buraya gönderdi ve ilk yapılan toplantıda plaket töreni yaptık. Başta plaket törenimize katılan şoförler odası başkanı, ziraat odası başkanına, ayrıca mahalle ve köy muhtarlarımızın yanı sıra basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli plaketini Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram’ın elinden aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler