Muhtarlara Sertifika

Muhtarlara Sertifika

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce eğitim verilen muhtarlara sertifikaları verildi.

Akçaabat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin masraflarını karşılanan bilgisayarların 25 adeti daha muhtarlara dağıtıldı. Daha önce bilgisayar alan 25 muhtarın yaptığı gibi  bu muhtarlarımız da, bilgisayarı en iyi şekilde kullanabilmek için Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne başvurarak kendilerine bir kurs düzenlettirdi.

Bir haftalık hızlandırılmış bilgisayar kursuna katılan ve kurum öğretmenlerinden Canan Kolaylı tarafından eğitilen muhtarlar geçtiğimiz hafta kursu tamamlayarak düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

Muhtarlara sertifikaları Kaymakam Erol Özkan, İl Genel Meclisi Üyesi Emin Zurnacı, Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Özel İdare Müdürü Mehmet Kaba, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa İnal ve Acısu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Tosun’un da katıldığı yemekli bir törenle verildi.

Körfez Köfte Salonu’ndaki örende bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli, bilgisayarları temin eden kaymakam Özkan’a ve eğitimlerine katkı sağlayan Halk Eğitimi Merkezi yetkililerine ile eğitmen Canan Kolaylı’ya teşekkür etti.

Bilgisayarı öğrenerek teknolojiyi kullanmaya başlayan muhtarlarımız şunlar:

Acısu: Tahsin Çelik, Akdamar: Mevlüt Bi-rinci, Akören: Hasan Çapkınoğlu, Alsancak: Şeker Pırasoğlu, Ambarcık: Salih Çolak, Cevizli: Ahmet Burnaz, Cevizlik: Mustafa Kitapçı, Çamlıca: Mehmet Köroğlu, Çamlıdere: Yaşar Köse, Çilekli: Ahmet Verep, Çukurca: Mehmet Aydın, Esentepe: Kemal Taflan, Fındıklı; Sönmez Altuntaş, Fıstıklı: İsmail Kamçı, Gümüşlü: Sıddık Yazıcı, Helvacı: Orhan Çolak, Kemaliye: Erol Yavuz, Koçlu: Hüseyin Kahraman, Maden: Pulat Cesur, Özdemirci: Abdurrahman Karpuz, Salacık: Süleyman Serdar, Tütüncüler: Fikri Topal, Yeşilyurt: Selim Ertem.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler