Muhtarlar Ulusoy'u Ziyaret Etti

Muhtarlar Ulusoy'u Ziyaret Etti

Akçaabat Kaymakamlığına atanan Adul Rauf Ulusoy’a Muhtarlardan Ziyaret.

 

Akçaabat Muhtarlar Derneği , Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nden Akçaabat’ kaymakamlığına atanan Abdul Rauf Ulusoy’u ziyaret etti. Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’nin başkanlığında gerçekleşen ziyarete çok sayıda muhtar katılırken, ziyarette Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu da yer aldı.

Ziyarette konuşan Kaymakam Ulusoy, muhtarların Kaymakamlıkça yapılacak olan çalışmaların içerisinde olmalarını isteyerek “Köy ve mahalle sorunlarını muhtarlarımızla birlikte halledeceğiz. Sizlerden büyük destek görmek istiyoruz. Benim bir hayat felsefem var; insanı yaşat ki yaşasın, sev ki sevilesin. Siz sevmezseniz sizi kimse sevmez. Onun için biz herkesi seveceğiz. Bizi sevmeyenleri de seveceğiz. Muhtarlarımızla birlikte köy ve mahallelerimize ihtiyaç duyulan hizmetleri götüreceğiz”  dedi.

muhtarlar-dernegi.jpg

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ise  Kaymakam Ulusoy’a  başarı dileğinde bulunarak “Biz muhtarlar ve Akçaabat’taki sivil toplum örgütleri olarak geçmişte bizimle görev yapan Kaymakamımız Erol Özkan’la birlikte Akçaabat’ımıza çok güzel hizmetler ettik.Bundan sonrada bu çalışmaların devam edeceğinden kuşkumuz yok. Köylerimiz için ne gerekiyor ise yapmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Cevizli köy sınırları içerisinde yer alan Şinik şantiyesi'ninde gündeme geldiği ziyarette muhtarlar şantiyenin bir an önce açılması gerektiğini ve bölgedeki tüm köy yollarının bakım malzemelerini bu şantiyenin karşıladığına dikkat çekerek" şantiye uzun süredir kapalı. Köy yollarımıza başka hiçbir yerden malzeme alma şansımız yok. Eksiklerin giderilerek faaliyete başlaması gerekmektedir"şeklinde açıklama yaptılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler