Muhtarlar Ordu'da

Muhtarlar Ordu'da

Akçaabat Muhtarlar Derneği Ordu Muhtarlar Derneği’yle akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Konya ve Ankara’da bir dizi ziyaret düzenlemek için yola çıkan Akçaabat Muhtarlar Derneği Ordu’da bir akşam yemeğinde mola vererek Ordulu muhtarlarla kısa bir toplantı yaptı.

Ordu’da bir restoranda gerçekleşen toplantıya Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Ordu muhtarlar derneği Başkanı ve Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın ve çok sayıda Akçaabatlı ve Ordulu muhtarlar yer aldı.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-eyup-gedikli.jpg

Yapılan toplantıda konuşma yapan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli federasyon başkanına muhtarlar için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Uzun yıllardır beraber çalışmanın mutluluğu içinde olduğum Sayın Akdeniz’in bizleri burada son derece sıcak karşılamasından mutlu olduk. Bizler Akçaabat Muhtarlar Derneği olarak kendisine verdiğimiz desteğin aynen sürdürdüğümüzü ifade etmek isteriz. Yapılan bu çalışmalarda inanıyoruz ki muhtarlarımız hak ettiği yerlere geleceklerdir. Bu meşaleyi tekrar yakarak bizleri tetikleyen başkanımıza başarılarının devamını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Ordu muhtarlar derneği Başkanı ve Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ise Karadeniz’in şirin ilçesi Akçaabat’ın bu davaya yıllardır destek vermesinden büyük mutluluk duyduğunun altını çizerek, “Sorunlarımızı bilen ve her seferinde gerekli yerlere ileten sayın başkanımız Sayın Gedikli’nin camiamıza sağladığı katkı inanın inkâr edilemez. Tabi camiamız hızla kabuk değiştirmektedir. Yeni yapılanma modeli içinde Türkiye’nin geleninde yaptığımız çalışmaların son aşamalarına yaklaşıyoruz. Bu model değişikliği inanıyoruz ki bizlerin sorunlarını çözecek boyutta olacaktır. Özlenen tek çatının oluşması muhtarlarımıza ivme katacak, çoğunluğun bir araya toplanmasını sağlayacaktır. Burada bu yapılanmaya destek veren Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyor, bu yeni yapının Türkiye Muhtarlarına hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraflar:Berkant Parlak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler