Muharrem Bayraktar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Muharrem Bayraktar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Her gün halkın arasında olan, vatandaşlarla, esnafla, yaşlı-genç her kesimle kucaklaşan Bayraktar ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

 Yaptığı açıklamada “Biz proje partiyiz, dedikoduyla, kavgayla uğraşacak vaktimiz yok” diyen Bayraktar konuşmasına şöyle devam etti:

“Biz Akçaabat’la yatıp Akçaabat’la kalkıyoruz. Akçaabat bizim sevdamızdır, aşkımızdır. Bu güzel ilçemizi nasıl mamur ederiz, nasıl kalkındırırız, nasıl işsize iş, aşsıza aş buluruz” diye kafa yoruyoruz. Esnafımız iş yapamıyor. Siftahsız kepenk kapatan kardeşlerimiz var. Sokaklardaki işsiz sayısı her gün artıyor.

Makamlar, koltuklar kimseye baki değildir. Koltuğu rant için kullanmak büyük vebaldir. Milleten icazet alanlar, millete hizmetle mükelleftirler. Biz Akçaabat’ı bu mantıkla, bu ahlakla yönetmeye talibiz.”

Sözlerine “biz çok büyük projelerle geliyoruz. Başkalarının hayal dahi edemeyeceği yatırımları yapmak için geliyoruz” diye devam eden Bayraktar şöyle dedi:
“Söğütlü Deresi ile Karadeniz’i bir kanalla birleştirerek Büyük Söğütlü Kanalını inşa edeceğiz. Bu kanalın sağında solunda modern tesisler olacak. Gezi alanları, parklar, oteller, moteller, alış veriş merkezi gibi cazibe alanları oluşturacağız. Yüzlerce Akçaabatlı bu projeden ekmek yiyecek. Akçaabat’ın çehresi değişecek. Bütün dünyanın parmakla göstereceği bir kente dönüşecek.

Bir diğer projemiz ise sahilden Hıdırnebi’ye uzanacak olan “Akçaabat Teleferik Hattı” olacak. Kuracağımız teleferik hattı ile önce Sarıtaş Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Tepesi’ne oradan Hıdırnebi’ye  ulaşacağız. Akçaabat’ın muazzam manzarasını, yeşilini, denizini herkesin seyrine sunacağız. Çevre illerden, Trabzon’dan,Giresun’dan,Rize’den, Bayburt’tan,Gümüşhane’den günü birlik gelecek olan binlerce kişi Akçaabat’ın ekonomisine,esnafına büyük paralar  kazandıracak.

Biz büyük düşünüyoruz, büyük icraatlar peşindeyiz. Bizim dedikoduyla, kavgayla işimiz yok. Akçaabatlılardan iş yapmak için oy istiyorum.”

BTP Belediye Başkan adayı Bayraktar sözlerini şöyle tamamladı:
“Akçaabat’ı mutlaka yayla suyuna kavuşturup fahiş fiyattan içilen suya dur diyeceğiz. Yaşlılar için huzurevi projesini devreye koyacağız. Aşevi projemiz ile vatandaşın karnını doyuracağız.

Bunları yapmak bizim boynumuzun borcudur. Biz genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’a ait olan Milli Ekonomi Modelini ve Sosyal Devlet Modelini Akçabaat’ta uygulamak için yola çıktık.Herkese iş herkese aş vermek için yola çıktık.”

Kaynak:BTP Basın Merkezi

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset