Müdür Öğretmen Yapıldı

Müdür Öğretmen Yapıldı

İlçemize bağlı Mersin Beldesi’nin tek eğitim kurumu olan Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu’nun Müdürü Cemil Özlü, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevinden alınarak Kaleönü Murat Köse İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atand

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sitesinde yayımlanan “İl İçi Sıra Tayin İnhası” listesinin 44’üncü sırasında ismi yer alan Cemil Özlü’nün tenzili rütbe gerekçesi aynı listenin “atama nedeni” sütununda “Hizmetin Gereği (Soruşturma)” olarak gösterildi.

Atama kararı kendisine henüz tebliğ edilmeyen ve 1 Mart Pazartesi günü itibariyle de görevinin başında olan Cemil Özlü, konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmaktan imtina etti.

Muhabirimizin edindiği bilgiye göre Özlü’nün atamasına sebep olan olayın temelinde okulun isim değişikliği yatıyor. Özlü’nün, Mersin İlköğretim Okulu’na “Şehit Engin Saraç İlköğretim Okulu” isminin verilmesinin teklifi ile başlayan ve beldeyi ikiye bölen süreçte değişen okul ismini içeren tabelayı hemen yerine asmadığından görevinden alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler