Motosikletle Karadeniz turu

Motosikletle Karadeniz turu

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur ve beraberindeki kulüp üyelerinden oluşan 39 motosiklet tutkunu, Akçaabat molasını Cemil Usta Köfte Salonu’nda verdi.

Doğu Karadeniz’deki il ve ilçelere geziler düzenleyip tarihi ve turistik mekânları gezen, Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur ve beraberindeki kulüp üyelerinden oluşan 39 motosiklet tutkunu, Akçaabat molasını Cemil Usta Köfte Salonu’nda verdi.

Gezileri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ali Rıza Uygur, kulüplerinin Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın da en aktif motor kulübü olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Uygur, motosiklet kullanırken bütün güvenlik önlemini aldıklarını da ifade ederek, “Her yıl 5 bin kilometre sürüş yaparız. Örgütlendiğimiz 20 il ve Ankara’da toplandık. Şimdi Karadeniz bölgesinde tur atıyoruz. Karadeniz’i tanımayan arkadaşlarımıza tanıtıyoruz. Bu şekilde de turizme katkımız oluyor. Bu güzergâhta Batum’a kadar gideceğiz. Aynı şekilde geri döneceğiz. Döndükten sonrada Ayder’de arkadaşlarımıza yaylaları gezdireceğiz.” dedi.

Kulüp olarak farklı bir misyona sahip olduklarını belirten Uygur, “Motosiklet kültürünü ve güvenli sürmeyi bilen kişileriz. Eksik malzemeyle ve kuralsız kullanmayız. Kullananlara da kötü gözle bakarız. Ayrıca onları da eğitir ve yetiştiririz. Bu amaçla trafikte biz örnek oluyoruz. Başkalarının da bize örnek olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

cemil-usta-motorsiklet-turu2.jpg

cemil-usta-motorsiklet-turu3.jpg

cemil-usta-motorsiklet-turu4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler