Modern tesis geliyor

Modern tesis geliyor

Akçaabat Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılan sahil dolgu alanı yıllık 81000 ytl ile ihale edildi.

Akçaabat Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında bulunan 1400 metrekarelik kapalı alana sahip olacak şekilde projelendirilen çok amaçlı salonu ve lokantası olacak olan yapılan ihale soncu 81000 Ytl ihale edildi.

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Başkan yardımcısı Sinan Sivrikaya başkanlığında yapılan ihaleye giren Lermioğlu Şirketler Grubu adına Ali Lermi, Bin YTl lik artış ile 81000 ytl ye ihale kazanan firma oldu.

İhaleyi kazan firma yetkilisi Ali Lermi,ihale sonrası yaptığı açıklamada sahil dolgu alanında Akçaabat’a yakışır bir tesis kazandırmak amacında olduklarını ifade ederek “dolgu alanına yapacağımız kültür merkezi çok modern bir kompleks olacak.içerisinde lokantası bilardo salonu, yüzme havuzu,düğün salonu gibi sosyal aktivitelerin ifa edilebileceği bir tesis yapmayı planlıyoruz.Bu tesis Akçaabat’a yeni açılımlar kazandıracağını umut ediyoruz” diye konuştu.

İhale dosyası Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in onayının akabinde hemen çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Akçaabat Sahil Parkı içerisindeki lokanta ve kafeterya sayısı bu ihale ile 4’e çıkarken, mevcut alanda bu tesislerin haricinde başka herhangi bir yapı yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Haberler