Oto galericiler toplantı yaptı.

Oto galericiler toplantı yaptı.

Akçaabatlı Oto Galericiler Derneği toplantı yaptı.

Bir Süre Önce Akçaabat’ta faaliyete başlayan Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkan Necati İsak başkanlığında toplantı yaptı.

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda oto galericiler sitesi için yer arayışında gelinen son nokta değerlendirildi.

Belediye başkanlarının site konusuna sıcak baktığını söyleyen Bşkan İsak,”Bütün yetkililerle gerekli girişimlerimizi ve görüşmelerimizi yaptık, gerek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Gümrükçüoğlu gerekse Akçaabat Belediye başkanımız site konusuna sıcak bakıyorlar. Sayın Süleyman Soylu Bey konuyu biliyor, onunda bize destek vereceğini düşünüyorum. Milletvekili adayı Muhammet Balta’nın derneğimizi ziyareti sırasında sıkıntımızı ona da anlattık. Oda bize yardımcı olacağı sözünü verdi. İlçe başkanımız Emre Bey de galericiler sitesinin sorununun bir an önce çözülmesinden yana olduğunu biliyorum. Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşu başkanlarına teşekkür ediyorum onlar da Akçaabat’a böyle güzel bir site yapılmasına destek veriyorlar bizim sorunumuzu kendi problemleri gibi görüyorlar. Bizde rahatsız oluyoruz her gün zabıtalarla, yayalarla ve apartman sakinleri ile sıkıntı yaşıyoruz. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler