İMKB Türkülerle Coşturdu

İMKB Türkülerle Coşturdu

Akçaabat İMKB Lisesi, Kültür Park Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde muhteşem bir geceye imza attı.

Akçaabat’ın köklü eğitim kurumlarından İMKB Lisesi, Kültür Park Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde muhteşem bir geceye imza attı.

Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleşen geceye; okul müdürü Kemal Sivrikaya başta olmak üzere İlçemizin okul ve kurum müdürleri ile çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

Gecede müzik öğretmeni Nurgül Kervan yönetimindeki koro “Vira Trabzon”  adını verdikleri ve Karadeniz türkülerinden oluşan programı türkü severlerin beğenisine sundular. Solo ve koro olarak 18 parçanın seslendirildiği gecede, davetliler gönüllerince eğlenerek türkülere doydular.

Programın sonunda duygu düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Kemal Sivrikaya, öğretmen ve öğrencilerin yıl boyunca yoğun çalışmalarının yanında ek çalışmalarıyla hazırlanan koronun ilgiyle izlendiğini belirterek, okulun tüm yönetici ve öğretmenlerine, okul aile birliği başkanına, orkestrada görevli müzisyenlere, görevini en iyi şekilde yerine getiren öğrencilere, bunları yetiştiren velilere, kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür etti.

imkb-konser.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler