AK Parti Yaylacık Mahalle Temsilciliği Açıldı

AK Parti Yaylacık Mahalle Temsilciliği Açıldı

AK Parti Yaylacık Mahalle Temsilciliği yapılan törenle hizmete girdi.

 

Açılışa, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Eski Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, partiler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Adayı Adnan Günnar, Trabzon’da 6-0 hedeflediklerini belirtti. Günnar konuşmasında “Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Trabzon’da  yüzde 75’in üzerinde oy alarak 6 milletvekili çıkarmak için çalışacağız. AK Parti’nin Trabzon’da 6 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. AK Parti ile 13 yıllık iktidarımızda Trabzon’umuza  hizmet ve yatırım yağdırdı. İnanıyorum ki bundan sonrada yatırımlara devam edecek. Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte destek olacağız” dedi.

Günnar, "Akçaabat İlçemiz çok güzelleşti. Akçaabat’ımıza devamlı surette hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. Biz de inşallah sizlerin evladı olarak çıktığımız bu topraklarda, yine bu topraklara hizmet etmek suretiyle Ankara'da sizin gür sesiniz olmaya çalışacağız. Sizin sorunlarınızı dile getireceğiz. Sizinle Ankara- Trabzon arasında köprü olmaya çalışacağız. Genciz, enerjimizi kullanacağız. İstediğiniz zaman gelip ziyaret edebilir ve arayabilirsiniz. Kapım, gönlüm ve telefonum her zaman açık olacaktır" dedi.

Günnar, 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti’nin kurulması ile halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Halkın büyük bir güvenini kazanan AK Parti ile halkımıza hizmetin en güzelini yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Marka haline gelmiş ve kurulduğu günden beri bir çok projeler üretmiş, milletin gönlünde taht kurmuş, bu markayı daha ilerilere sizlerle birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

adnan-gunner.jpg

ak-parti-akcaabat-ilce-baskanligi2.jpg

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise konuşmasında, Adanan Günnar’ın Akçaabat’ın bir evladı olduğunu ve Akçaabat’ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. Başkan Türkmen “Yaylacık mahallesi bir çok ilçemizden daha büyük bir mahallemiz. Geçmiş dönemlerde AK Parti’ye büyük destek vermiş olan bu mahallemiz aynı desteğini sürdürecektir” dedi.

AK Parti’nin Türkiye’ye önemli hizmetler yaptığını ifade eden Başkan Türkmen “AK Parti ile Türkiye önemli başarılara imza atmıştır. Türkiye gelişiyor, büyüyor ve bölgede önemli bir cazibe merkezi haline geliyor dedi. 

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler