Ankara'da Play-off Rüzgarı

Ankara'da Play-off Rüzgarı

Kır Zincirlerini Tütün spor

Türkiye Hentbol 1.ligini 3.sırada tamamlayan Tütünspor’un gözü süper ligde. Bugün Ankara’da başlayan play-off yarı final müsabakalarına iddialı hazırlanan yeşil sarılılar da hedef süper lige çıkmak. Ligi 3.sırada tamamlayarak rakiplerinden puan avantajı sağlayan Tütünspor oynayacağı 3 müsabakadan 1 galibiyet alması halinde Kayseri’de yapılacak olan final gurubuna yükselecek.

Temsilcimiz, bugün, Çay Tv'den de canlı yayınlanacak olan maçlarda Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonunda Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor il karşı karşıya gelecek. Tütünspor grubundaki 2. karşılaşmayı 26 Nisan Pazar 16.30 da Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynarken son müsabakasını 27 Nisan Pazartesi 16.00 da Çikobirlik ile oynayacak.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan çalışma ile hazırlıklarını tamamlayan Akçaabat Tütünspor’da Antrenör Sinan Akçay, hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirtti. Akçay, iyi bir sezon geçirdiklerini ve bunun karşılığını almak istediklerini belirterek “Akçaabat Tütünspor, birçok büyük kulübü geride bırakarak ligi 3. sırada tamamladık. Şimdi Play-Off yarı final maçlarına çıkacağız. Ligden puan aktarımı olduğu için ilk maçımızı kazanmamız halinde final maçlarına katılma hakkı elde edeceğiz. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Takım olarak süper lige çıkmayı hedefliyoruz ve bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor