Günnar Çalışıyor

Günnar Çalışıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, yoğun seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim gezileri kapsamında Akçaabat İlçesinin yüksek mahallerini ziyaret etti. Günnar, ilçenin Ortaköy, Acısu ve Kuruçam mahallelerini ziyaret ederek, mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahalle halkına seçimin önemini anlatan Günnar, davalarının millete hizmet davası olduğunu belirterek, her seçimde milletin büyük bir teveccüh gösterdiği AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinden de başarıyla çıkacağını söyledi. Günnar, “Güçlü, özgür, demokrat bir Türkiye olarak dünyanın her yerinde var olmak için mücadelemize devam ediyoruz. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti kimsesizlerin kimsesidir. AK Parti, Türkiye’de istikrar ve güvenin simgesidir. Yeni Türkiye’nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu üstleneceğiz. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Bizi biz yapan millettir, milletimizin vermiş olduğu destektir” dedi.

gunnar-ortakoy.jpg

Günnar, siyasetin zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizerek, “AK Parti’de bugüne kadar yüzümüz ak bir şekilde siyaset yaptık. AK Parti olarak bugüne kadar Kurucu Genel Başkanımız şimdi ki cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la çok büyük işler yaptık. Bundan on üç sene öncesinin zorluklarını hepiniz biliyorsunuz. Biz AK Parti olarak 9 tane seçim geçirdik, şimdi onuncu seçime giriyoruz. Girdiğimiz her seçimde de sandıklardan yüksek oyla çıkıyoruz. Halkımızın yüzde 50’si istikrardan yana oldu ve AK Parti’ye destek verdi. Bizim tek hedefimiz vardı o da millete hizmet etmek. Milletin emanetine millet adına sahip çıktığımız için halkımızın bize desteği artarak devam etti. Bizim Akçaabat’ı dolaşmaktaki gayemiz sizin sorunlarınızı yerinde tespit etmektir. Asılın vekili asılın derdiyle ilgilenmelidir. Mesele insanımızla bir olabilme meselesidir. Sırça köşklerde oturmak için siyaset yapılmaz. Siyaset çok zor ve meşakkatlidir. Herkes siyasete girmelidir. Dünyanın en ciddi kurumu siyasettir. Siyasetçi bu kadar  zor ve meşakkatli işi Allah’ın rızasını kazanmak için yapar. Türkiye cumhuriyeti tarihine emsalsiz yatırımlar AK Parti ile yapıldı” diye konuştu.

Günnar, AK Parti’ye destek verene de vermeyene de eşit oranda davrandıklarını herkesi kucakladıklarını kaydederek, daha güçlü bir Türkiye için tüm halkın desteklerini beklediklerini ifade etti.

adnan-acisu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset