Hasan Beşli'den mesaj var

Hasan Beşli'den mesaj var

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli'den mesaj var

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Beşli, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Beşli, mesajında, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu ifade ederek, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

Üç ayların asırlardır ülkemizde ve tüm İslam aleminde haramlardan vazgeçme ve kötülüklerden uzaklaşma çabalarının yoğunluk kazandığı, iyilik ve hayır duygularının arttığı, yardımlaşmanın hat safhaya çıktığı önemli zaman dilimi olduğunu ifade eden Beşli, kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna dikkat çekti.

Beşli, mesajında, şunları kaydetti:

"Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandili'nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak bir ibadet şuuru içinde toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Akçaabatlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin milletimizin ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler