Miniklerin Elinden "Canlanan Resimler" Sergisi

Miniklerin Elinden "Canlanan Resimler" Sergisi

Farklı bir sunumla tüm çocukların aktif olarak katıldığı 23 Nisan Anaokulunun hazırladığı yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Farklı bir sunumla tüm çocukların aktif olarak katıldığı 23 Nisan Anaokulunun hazırladığı yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.  Miniklerin hazırladığı yılsonu sergisine; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Milli Eğitim Şube müdürleri Muhammet İkinci, Hüseyin Demirci, Ali Can, Okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

 Çocukların çizilen bir resmin içindeymiş gibi çeşitli kostümleriyle bütünleştikleri sergi alışılmışın dışında bir sunumla beğeni topladı.

23-nisan-anaokulu.jpg

Serginin önemini vurgulayan Okul Müdürü Osman Bozali, “ Çocukların, velilerin ve öğretmenlerimizin emeğini yansıtan bu sergi bizim için çok anlamlıdır. Velilerimizin kendi emekleriyle kostümler hazırlaması, çocuklarımızın bu kostümler içinde heyecanla yer almaları öğretmenlerimizin bunları sunuma hazır hale getirmesiyle ne kadar önemli ve güzel resimler çizilebildiğini göstermiştir” dedi.

Bu sergiyi hazırlayan öğrencilerin artık biz ilkokula hazırız,bizi görün mesajı verdiklerini belirten Okul Müdürü Osman Bozali, eğitimin ilk basamağını oluşturan anaokuluna ve yine  çok önemli bir basamağını oluşturan  ortaokula aynı anda yöneticilik yapmaktan mutluluk duyuyorum dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler