Minik Muhammet Akif Yürekleri Dağladı

Minik Muhammet Akif Yürekleri Dağladı

Minik Muhammet Akif Yürekleri Dağladı

Akçaabat Dörtyol Mahallesi Erikli mevkiinde yaşayan 1 yaşındaki çocuk Muhammet Akif Bayraktar hayatını kaybetti.

Akçaabat Dörtyol Erikli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bayraktar’ın 1 yaşındaki çocuğu Muhammet Akif  Bayraktar’ın ani ölümü yürekleri dağladı.

Birkaç gün önce öksürük şikayeti ile Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne getirilen ve yapılan tetkikler sonucu evine gönderilen minik Bayraktar, şikayetlerinin devam etmesi üzerine yeniden hastaneye getirildi. 2. Kez yapılan tahlillerde akciğerlerinde enfeksiyon olduğu anlaşılan Muhammet Akif Bayraktar, hastanede tedavi altına alındı.

Çocuk Yoğun Bakımda Yer Olmayınca Samsun’a Sevk Edildi.

 Yoğun bakımda yer olmaması nedeniyle, Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen minik Muhammet Akif,  buradan uçak ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar verildi.  

Uçak Ambulans Geldi.

Minik Muhammet Akif için Sağlık Bakanlığı’ndan uçak ambulans talep edildi.  Uçak Ambulans havalimanında beklerken, hastanede aniden rahatsızlanan Mehmet Akif, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

osman-bayraktar-001.jpg

Ailesi Perişan Oldu.

Hastanede minik yavrularını bekleyen baba Erikli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bayraktar ve eşi, çocuklarının ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi.

 

 

 

 


Erikli’de Defnedilecek.

2 Kardeşten küçüğü olan minik Muhammet Akif Bayraktar, bugün ikindi namazından sonra Dörtyol Erikli’de toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler