Minik Eldivenler Kampa Gidiyor

Minik Eldivenler Kampa Gidiyor

Türkiye şampiyonalarında aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Akçaabat Belediyespor Boks takımı, 11-20 Eylül tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek olan Minikler Boks Milli Takımı’na 2 sporcu birden vermenin gurur ve mutluluğu

Türkiye şampiyonalarında aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Akçaabat Belediyespor Boks takımı, 11-20 Eylül tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek olan Minikler Boks Milli Takımı’na 2 sporcu birden vermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

 

28 Eylül - 4 Ekim 2009 tarihleri arasında Rusya'da yapılacak olan Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcuların belirlenmesi için aday kadroya davet edilen sporcularımız 40 kg’da Efkan Sivrikaya, 48kg’da ise Burak Sivrikaya’dır.


Minikler Boks Milli Takımına davet edilmelerinin kendileri için büyük onur olduğunu kaydeden A Boks Milli Takım Antrenörü Mehmet Değermenci, yaptığı açıklamada, “Planlı ve düzenli çalışmalarımızın karşılığını böyle bir ödül ile pekiştirmemiz, bizleri son derece mutlu kılıyor” dedi.

Antrenör DEĞERMENCİ ayrıca “Çalışmalarımızda bizlere daima önemli destekler sağlayan Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen’e teşekkür ederiz. Minik sporcularımızın milli takıma davet edilmesi, sorumluluğumuzu arttırıyor. Daha çok çalışarak Türk ve Trabzon Boksuna katkılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor