Milli Takım Kalyoncu'ya Emanet

Milli Takım Kalyoncu'ya Emanet

Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan Yıldız Bayan Milli Hentbol Takımı Akçaabatlı antrenöre emanet edildi.

Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan Yıldız  Bayan Milli Hentbol Takımı Akçaabatlı antrenöre emanet edildi. Hemşehrimiz Osman Kalyoncu’nun çalıştırdığı milli takımımız hazırlık kamplarından birisini de Trabzon’da gerçekleştirecek. Kalyoncu, “hedefimiz 2011 olimpiyatlarında hedefimiz final oynamaktır” dedi.

 

18-22 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da bir hazırlık dönemi geçireceklerini belirten Kalyoncu “Akçaabatlı bir kişi olarak Trabzon’da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda  milli takımın başında olmam sevindiricidir. İlk hazırlık çalışmamızı da Trabzon’da yapacağız. 30 sporcu ve değişik görevlerde bulunacak personel ile yaklaşık 40 kişilik bir ekiple Trabzon’a geleceğiz. Sporcularımızdan 4 tanesi de Trabzonlu ve kampımıza Trabzon’da katılacaklar.  Hentbol Milli takımımız  kasım ayında Akdeniz Oyunları şampiyonasına katılacak sonrasında Avrupa şampiyonası elemelerine katılıp Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi planlamaktayız. Ama  asıl hedefimiz olan Trabzon 2011  Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda final oynamaktır” dedi. 

 

Osman Kalyoncu, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi olarak görev yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor