Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, AK Parti 24. Dönem Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, "CHP inşallah fikirlerle projelerle konuşmaya başlar. İftiralardan, dedikodulardan, insanları karalamaktan vazgeçer" dedi.

Trabzon İl Seçim Kurulu'na 24.dönem milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu ile birlikte gelen Özak, Hakim Adil Sevinç'in elinden mazbatasını aldı. AK Parti'nin vatandaşın desteğiyle seçimden büyük bir başarıyla çıktığını belirten Özak, bu durumda sorumluluklarının daha da arttığını ifade etti. Sorumluluk bilincinde çalışmaları sürdüreceklerini anlatan Özak, şöyle konuştu: "Vatandaşımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Bize verdiği oylarla istikrardan yana olduğunu gösterdi. Bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah daha çok çalışacağız. Seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve yöremiz için hayırlar getirmesini diliyorum."

"CHP inşallah fikirlerle projelerle konuşmaya başlar" diyen Özak, "İftiralardan, dedikodulardan, insanları karalamaktan vazgeçer. Trabzon bize, CHP ve MHP'ye gerekeni gösterdi. CHP kendine çeki düzen verirse bizim için iyi olur. Demokrasi için iyi olur. Projeleri konuşursa ve doğruyu desteklerse özellikle demokrasiyi desteklerse iyi olur.

Bizim için önemli olan demokrasiyi yaşatmak ve demokrasiyi çağdaş ve evrensel değerlere getirebilmek için verdiğimiz bir fazilet mücadelesidir. Halkın iradesi ile meclise geldiğini iddia edenler bize yardım etmezlerse halk hesabını sorar. Bizim İş Bankası'yla da ortaklığımız yok biliyorsunuz" diye konuştu.

Öte yandan Trabzon Ak Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar'ın mazbatasını AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hakan Terzi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset