Milletimiz İçin Varız

Milletimiz İçin Varız

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Pazar gün yapılacak olan 24. Dönem milletvekilliği seçimlerde seçmenlere çağrıda bulunarak, “Çocuklarınınızın geleceğini düşünerek oy kullanın.


Ben çocuklarımın geleceğini düşünerek oy kullanacağım” dedi. Bıyıklıoğlu, beraberinde İl ve Merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Boztepe Mahallesinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinleyen Bıyıklıoğlu, Ankara’da Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye hazırlandığını söyledi. Bıyıklıoğlu, çalışmalarına son sürat devam ettiklerini belirterek, “Sahada çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Milletin samimi ve güzel teveccühünü görüyoruz ve bu bize çalışma şevki veriyor. Bizim en büyük projemiz milletimize hizmet projesi. Biz milletimiz için varız” dedi.

biyiklioglu2.20110607132610.jpg

Bıyıklıoğlu, "AK Parti iktidarına kadar kredi faiz yükünün nerelerde olduğu, şimdi ise nerelere düştüğünü esnafımız çok iyi biliyor. Dünya genelinde yaşanan ekonomik krize rağmen Türkiye'nin bunu son derece hafif hissetmesi de esnafımızın takdirle karşıladığı diğer bir konu. Bugün esnafımıza sağlanan kredilerin faizleri nerede ise sıfır denecek kadar az. Nakit sıkışıklığına giren, ya da işini büyütmek isteyenlere çok önemli krediler sağlanabilmekte ve esnafımız da bundan yararlanabilmektedir. Eskiden faizini bile ödemekte zorlanan esnafımız bugün çok daha uzun vadeli kredilerle rahatlamaktadır. Öte yandan vergiden sigorta primlerine, elektrik borcundan, bağ kur borçlarına varıncaya kadar yeniden yapılandırılma yapılması da esnafımızın yüzünü güldüren AK Parti iktidarı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eseridir" şeklinde konuştu.

biyiklioglu3.20110607132720.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset